Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, to je dobro pitanje. Zasto mislite da EDM trpi tolike kritike?
Nemojte samo onaj argumet "i rokenrol i jazz su isprva kritikovali" jer EDM nije nov zanr. Postoji vec nekoliko decenija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zato sto elitisti sa oh so classy muzikickim stilom, natprosecnom inteligencijom i anksioznoscu, ne mogu da se pomire sa cinjenicom da postoji muzika cija je poenta glupi tuctuctuc jer se uz to najlakse igra.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702998#p2702998]BellyButton napisao:[/url]
Pritom, tvoje glediste kompetencije je vrlo zanimljivo, jer ako Deadmau5 ili Dejvid Geta znaju sta je subdominanta ja cu da odsecem kaziprst na desnoj ruci.
Verujem da je većini nas sasvim svejedno da li Dejvid Geta zna šta je subdominanta, što se mene tiče ne mora da zna ni da razlikuje violinu i kontrabas, a ne da zna šta je subdominanta. Ali TI si taj koji je poznavanje muzičke teorije stavio kao conditio sine qua non posedovanja dobrog muzičkog ukusa i uopšte prava da se o muzici govori. Kad si to već ustanovio kao kriterijum, onda je sasvim logično da se od tebe očekuje da umeš da manipulišeš elementarnim pojmovima - a ovo sve što ti nisi znao zaista jesu elementarne stvari. Zato mislim da je potpuno neprimereno da se sada žališ, što kažu Amerikanci: you've made your bed, now lie in it.
Korisnikov avatar
By spliff
dzaba se trudis
sad ce belly da dodje i da citira neki svoj raniji post
Korisnikov avatar
By Madonna
Ja sam rekao jos davni' dana - ignor
Ako ne, jos 40 strana
Korisnikov avatar
By BellyButton
A gde da izadjes da se druzis sa gej ljudima, a da izbegnes dens elektroniku i dens pop? :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
...i narodnjake pogotovo da izbegnem... i dancehall i regeton i hip-hop i bilo koji oblik dance elektronike i dance-pop i domaci post 80's pop da izbegnem...
Znaci, svu seljacku muziku da izbegnem i subkulturne pokrete kroz koje se identefikuju neostvareni i zbunjeni tinejdzeri i seksualne manjine.

Znaci, dolazi mi u obzir samo ono sto valja :) - klasicna muzika, jazz, swing, be-bop, rhythm and blues, soul, funk, elektronika (koja nije dance, dakle Big Beat, trip hop, i sl.), post-punk, new wave, klasicni rok, progresivni rok, art rok, altertnativni rok, grunge, britpop, folk (ne turbo!), world music...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Da, eto novog pitanja. Zasto ljudi umeju da se zabaljaju samo uz groznu muziku?
Korisnikov avatar
By mOwbid
Am..verovatno njima ta muzika nije grozna....(?) :roll:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zato sto nisu natrposecno inteligentni i anksiozni
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703238#p2703238]BellyButton napisao:[/url]...i narodnjake pogotovo da izbegnem... i dancehall i regeton i hip-hop i bilo koji oblik dance elektronike i dance-pop i domaci post 80's pop da izbegnem...
Znaci, svu seljacku muziku da izbegnem i subkulturne pokrete kroz koje se identefikuju neostvareni i zbunjeni tinejdzeri i seksualne manjine.

Znaci, dolazi mi u obzir samo ono sto valja :) - klasicna muzika, jazz, swing, be-bop, rhythm and blues, soul, funk, elektronika (koja nije dance, dakle Big Beat, trip hop, i sl.), post-punk, new wave, klasicni rok, progresivni rok, art rok, altertnativni rok, grunge, britpop, folk (ne turbo!), world music...
Koliko kenjaš, pa to je strašno.

Sad si već došao do onog stadijuma kad si valjda svestan koliko si lupetao, pa pokušavaš da se izvučeš ovakvim, pa... malo je reći dodatnim lupetanjem.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703280#p2703280]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703238#p2703238]BellyButton napisao:[/url]...i narodnjake pogotovo da izbegnem... i dancehall i regeton i hip-hop i bilo koji oblik dance elektronike i dance-pop i domaci post 80's pop da izbegnem...

Koliko kenjaš, pa to je strašno.

Sad si već došao do onog stadijuma kad si valjda svestan koliko si lupetao, pa pokušavaš da se izvučeš ovakvim, pa... malo je reći dodatnim lupetanjem.
Dosta zajebancije. Ne mislite valjda stvarno da covek koji svira klavijaturu 15 godina ne zna sta je oktava!

Inace, zaista ne podnosim zanrove koje sam naveo da zelim da izbegnem, a skoro iskljucivo oni se pustaju na mestima gde ljudi izlaze. A ove koje volim, pa oni se nikada ne pustaju na mestima gde se ljudi zabavljaju.
No, iako ne mislim da ista treba zabranjivati i da svako treba da slusa ono sto mu prija, i dalje mislim da je dance elektronika zanr koji se razvio iz potrebe za zabavom, da je prazna forma, da je neekspresivan, da mu je estetika muzicki neinovativna i dosadna, kliseizirana i tipizirana i da mu se atraktivnost vise zasniva na produkciji i cinjenici da se pusta u klubovima, tamo gde ljudi idu da igraju, tako je etiketiran, pa je ljudima bitnija ta etiketa nego sustina.
A dancehall, regeton, hip-hop i bilo koji oblik dance elektronike i dance-popa su zanrovi koji su mi do te mere odbojni da mi prijatelji tolerisu sto ih momentalno napustim kada ih u nekom kaficu puste dok pijemo kafu. Znaci, nisam izasao u grad osam godina.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislis da moje poznavanje muzike, iako nije na akdemskom nivou, nema nikakav uticaj na moj ukus?
Korisnikov avatar
By Madonna
Znaci, nisam izasao u grad osam godina.
Ja se nisam kupala tri godine
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, nisam. Ne mogu da istolerisem dance elektroniku, pop, regeton i hip-hop. Kuva mi mozak od toga.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus mollis purus non nisl dictum, vel mattis nisi hendrerit. Duis facilisis faucibus vestibulum. Proin interdum porta venenatis. Suspendisse eu tellus orci. Vivamus laoreet fringilla purus eu bibendum. Mauris quam libero, gravida et dictum vitae, egestas sed felis. Mauris lobortis suscipit risus, a tincidunt libero volutpat tempus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Donec sagittis elit sed laoreet dictum. Fusce a nulla ornare, lobortis velit id, tempus mauris. Praesent quis nibh libero. Cras sit amet velit non ante porta sagittis at ac ex. Cras porttitor elementum lorem quis tincidunt. Donec a purus vitae ex consequat pellentesque sit amet sit amet nunc. Nullam vulputate consectetur mauris, interdum auctor tellus sodales sit amet. Phasellus bibendum mauris in ultricies luctus.

Integer sagittis finibus nibh eget luctus. Phasellus mollis nunc arcu, at interdum velit auctor ut. Donec quis mattis quam. Curabitur non lacus nisi. Etiam semper, enim sed tincidunt vehicula, felis magna ultrices odio, venenatis pulvinar orci nibh nec neque. Cras suscipit euismod tortor sit amet commodo. Aenean elementum risus purus, in blandit arcu condimentum laoreet. Ut iaculis sagittis nibh, in dignissim nisl feugiat a. In sollicitudin posuere tempor. Suspendisse id sapien elit. Ut neque lectus, ultricies sed massa vel, gravida laoreet lorem. Vestibulum ultricies, leo nec porta blandit, elit lorem lobortis sem, sed tincidunt urna eros sit amet velit. Nullam dignissim, est quis viverra ultricies, orci nibh tempor lacus, at mattis sem massa in magna. Etiam diam massa, suscipit non tempus vestibulum, dapibus accumsan lectus.

Morbi sit amet ante non massa hendrerit feugiat vitae at ex. Ut pretium velit at gravida elementum. Proin hendrerit risus eu metus laoreet, sagittis hendrerit orci rhoncus. Duis finibus, velit ut feugiat blandit, neque felis semper mauris, nec sollicitudin sapien orci sit amet ligula. Mauris a elit eget dolor ornare dictum molestie rutrum elit. Pellentesque augue neque, ultricies eu tristique sed, gravida at odio. Donec tempus quam id velit tempus fringilla. Morbi dignissim, quam eu convallis pellentesque, libero arcu imperdiet ante, eget tincidunt purus urna ac enim. Pellentesque eget quam at tortor ullamcorper vehicula. Sed vel dolor commodo, placerat orci nec, rutrum lectus. Maecenas faucibus, sem ut ultrices posuere, diam nisi scelerisque dui, non maximus ligula purus id tortor. Nam venenatis, turpis id varius elementum, enim lorem faucibus odio, vitae faucibus sem magna nec massa. Phasellus non elit fermentum metus tincidunt placerat ut at ex. Donec gravida tortor ut lorem laoreet, sed mollis felis sodales. Suspendisse tincidunt purus non massa placerat, a luctus libero tempor.

Suspendisse eu fermentum augue. Ut interdum leo sit amet nisi semper interdum. Vestibulum malesuada enim vel porta efficitur. Nulla arcu metus, suscipit quis finibus non, rutrum at ligula. Quisque pulvinar, augue non gravida euismod, tortor mauris lobortis sapien, at placerat leo tortor commodo orci. Morbi et diam et lectus sagittis scelerisque ac a elit. Nam convallis porta sapien, et pretium quam mollis ut. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nullam vitae lectus et ligula vulputate sodales. Mauris vitae vestibulum lacus, sed laoreet tortor. Nam ut tortor vel purus mattis blandit et ac orci.

Phasellus tincidunt ex lectus, at vulputate magna aliquam non. Phasellus ex augue, maximus non ex et, efficitur finibus neque. Donec sagittis fringilla justo id luctus. Praesent vel viverra magna. In quam justo, tempus eget pulvinar a, facilisis nec tellus. Vivamus non nibh est. Donec in mauris sit amet ante iaculis mollis. Nunc bibendum rhoncus nisl, ut posuere urna euismod sit amet. Aliquam in augue elementum, suscipit lacus in, mattis mauris. Nullam aliquet nisi id felis ullamcorper vulputate.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703294#p2703294]BellyButton napisao:[/url]Ne mislite valjda stvarno da covek koji svira klavijaturu 15 godina ne zna sta je oktava!
Pokazao si na prethodnim stranama da ne znaš ni to, a ni neke druge stvari. Tako da nemamo šta da mislimo o tome, sam si nam pokazao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703295#p2703295]BellyButton napisao:[/url]Mislis da moje poznavanje muzike, iako nije na akdemskom nivou, nema nikakav uticaj na moj ukus?
Zaista ne znam, ali stičem utisak da te informacije koje imaš o muzici koristiš kako bi sebi objasnio zašto je loše ono što ti ne voliš. Ono što mi je jasno, to je da vidim da ti je jako stalo do toga da muzika bude oblast u kojoj ti imaš nešto relevantno da kažeš, i mora biti da ti nije lako što, kako se ispostavlja, nemaš. Sa svojim repetitivnim postovima o "istini" i tome šta je za tebe dobra muzika, ostavljaš utisak kao Jehovin svedok koji ide od kuće do kuće da priča o Isusu i spasenju. I premda ti iznova i iznova ponavljaš iste stvari veoma strpljivo, meni je teško da poverujem da na nekom nivou ti ne shvataš kako agresivno i smešno sve to zvuči i kako te drugi vide zbog takvog ponašanja.
;)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mislim da je najbolje da počnemo da ignorišemo ovu tematiku i raspravljanje sa Belijem, pošto on očigledno, pre svega, ne ume da diskutuje. On nije svestan razlike između argumenta i mišljenja, pravila i ukusa, činjenice i tvrdnje. I koliko god pokušavamo da mu objasnimo - zasnovano na činjenicama i logici - da nije u pravu, on će i dalje dogmatski 'ja tvrdim, ja mislim, to je tako (a nije), ovo je onako (a nije)...'.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Forum vs. Belly me jako podseća na Richard Dawkins vs. Wendy Wright:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!