Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by E. M. O.Njanja. Prevelika slova, morao sam skloniti. Drama kraljice. Neko ti je morao odgovoriti.
Unapred hvala.[/size]
Originally posted by AllkeyAjde vec kad si tu pojasni malo te neke termine za nas neupucene sto se tice aparata i sl, performansi, generalno o fotografiji! Cime treba da se covek rukovodi i sta da gleda i kupuje ukoliko zeli da pocne da se bavi time?Originally posted by E. M. O.Njanja. Prevelika slova, morao sam skloniti. Drama kraljice. Neko ti je morao odgovoriti.
Unapred hvala.[/size]![]()
Što se tiče kamere, mogu ti preporučiti najbolju moguću (po mom mišljenju) ukoliko mi daš iznos novca kojim raspolažeš. Treba da shvatiš da je fotografija skup hobi odmah u startu. Razmišljaću prosečno za početak:
http://www.axelfoto.com/sr/index1.php?p ... izvoda=546
Što se tiče prosumer kamera, Fuji je najbolji. Znam iz iskustva.
Ukoliko u budućnosti (ili sada odmah) pucaš na DSLR kamere, preporučujem Nikon.
Što se tiče školskog časopisa, to se u mojoj školi takođe spremalo mesecima i islikao sam školu i ljude u njoj toliko da sam imao više slika škole nego svojih privatnih slika, da bi od toga na kraju bilo ništa. Ne znam kako izgleda tvoja škola niti gde se nalazi, ali možeš razmišljati i o fotografisanju njenog enterijera, exterijera, okoline... Ja sam to radio, jer ne volim slikati ljude. Uglavnom odbijaju da sarađuju.
Nadam se da si srećan sa odgovorom.
Originally posted by FireGoxa da si smanjio iso(jer kad se on povecava slika postaje nekako zrnasta) a da si povecao otvor blende i brzinu zatvaraca na par sekundi, sigurno bi kvalitet fotografije bio mnogo bolji.Originally posted by zivotjeljutNikon D40
ocajan foto aparat inace ideja je dobra
Slikano je većinom noću kada je ISO u granicama dozvoljenog, kako bi se dobila vidljivost.
Originally posted by kenozoikali kako znaš da se našao u dovoljno povoljnim uslovima za to? možda nije imao stativ, niti dovoljno mirnu ruku za tu ekspoziciju, a ni alternativno mesto gde bi spustio kameru na tih par sekundi.
a da si smanjio iso(jer kad se on povecava slika postaje nekako zrnasta) a da si povecao otvor blende i brzinu zatvaraca na par sekundi, sigurno bi kvalitet fotografije bio mnogo bolji.
Originally posted by Allkeykako ti kazesOriginally posted by kenozoikali kako znaš da se našao u dovoljno povoljnim uslovima za to? možda nije imao stativ, niti dovoljno mirnu ruku za tu ekspoziciju, a ni alternativno mesto gde bi spustio kameru na tih par sekundi.
a da si smanjio iso(jer kad se on povecava slika postaje nekako zrnasta) a da si povecao otvor blende i brzinu zatvaraca na par sekundi, sigurno bi kvalitet fotografije bio mnogo bolji.
mislim da mu je jasno šta je sve mogao da uradi. budući da ima prilično dobru kameru, pretpostavljam da nije dao bogaoca para za džabe, nego da zna nešto o fotografiji i o svojoj kameri tehnički.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!