Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
forum malo.. nije me bilo godinu dana i malo jace pa da vidim sta sam propustila (nista)

pocela sam autostoperski vodic kroz galaksiju i zbog vise sile sam morala da prekinem... ali nastavicu.... cim nadjem knjigu...
Korisnikov avatar
By maka
Citala sam sve od Trejsi :up:

on :

B.D. Benedikt - Trgovci dusama
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Procitala sinoc : Zato sto te volim, Gijam Muso, FANTASTICNA KNJIGA, svakome preporucujem! :love:
Korisnikov avatar
By .::Dorian Grey::.
Originally posted by Zwezdica

Procitala sinoc : Zato sto te volim, Gijam Muso, FANTASTICNA KNJIGA, svakome preporucujem! :love:
... To mi je drugarica pricala... Kaze da je knjiga odlicna.... Ali nije mogla da se seti ko je pisac.... Tako da.... Hvala.... :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Daaaaaaa, obavezno je procitaj, i nemoj ni slucajno IKO da ti prica bilo sta u vezi sa knjgom, a narocito ne kraj, pusti da je sam prvi put dozivis, bice ti fantasticno. :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Arthemisia
Originally posted by ¡Get Stupid!

Devicanski Plavo
Trejsi Sevalije

Meni je to najbolja knjiga od nje. Procitala sam skoro Izuzetna stvorenja i nije losa, ali mi je Devicanski plavo ipak bolja.
Da, knjiga je zaista sjajna...

Pali Andjeli mi je onako
Devojka sa bisernom mindjushom je super
ali Devicanski Plavo je mozda jos sjajnija knjiga!
(elem, mozda sma malo vise pristrasan jer je radnja u Francuskoj)

:france: :france: :france:
By Ulix
Socijalna konstrukcija - ulazak u dijalog, Kenet Gergen i Meri Gergen
By ~ Le Saint X ~
Senka Templara
Nurija Masot

... prvih 30ak stranica su predivno napisane!!!
Korisnikov avatar
By mOwbid
Robert Musil - The Confusions of Young Törless
Korisnikov avatar
By maka
Dejvid Ajk - Najveca tajna

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:lol:

Ja se dokopah Turkovićevih "Retoričkih regulacija", najzad. Sad ih čitam krišom, jer bi trebalo da se bavim drugim poslovima. :kesa:
By superfly
yukio mishima - mornar koji je izneverio more
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Ulix
Originally posted by walt333

on: Orhan Pamuk - Muzej nevinosti
Molim te napiši izveštaj kad završiš. Meni se učinilo da bi to mogla biti odlična knjiga, ali kad sam video ko je preveo i kad sam čuo kako (i koliko brzo), nešto me je minula želja da je čitam na srpskom.
Prvih 300 strana sam zeleo da udjem u roman i da sve likove dobro izudaram, narednih 200 strana sam zeleo da ih sve polako i socno mucim, a pogotovo Pamuka, ali kada sam konacno procitao knjigu onda sam se neocekivano raznezio. Jeste da mi je bilo mucno da je citam ali kada se na kraju sve kockice sloze mislim da je roman fantasticno napisan, da ima zanimljivu obradu odredjenih motiva(vidi se da je deo inspiracije Pamuk nasao u Prustu), pa i sama fabula (bez obzira koliko zvuci trivijalno i iritirajuce) je ostavila snazan utisak, potpuno neocekivano. Sve u svemu najbolji roman o ljubavi koji sam procitao u poslednje 2 godine.

On: Margerit Jursenar - Price sa Istoka
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!