Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MeaCulpaotislo Sunce
Za moju ili Sunce-tovu?![]()
Shteta shto se vishe ljudi ne aktivira ovdje, dobro bi doshlo malo mishljenja drugih ljudi...
Originally posted by MeaCulpa
Canon 450d...![]()
Originally posted by kenozoikBojama na toj fotografiji sam prezadovoljan. Posto je slikano u mraku, svetlost se lepo "slikala". I na betterphoto.com su tu fotku oznacili kao odlicnu (editor's pick). Ali, hvala na komentaru!Originally posted by MeaCulpaotislo Sunce
Za moju ili Sunce-tovu?![]()
Shteta shto se vishe ljudi ne aktivira ovdje, dobro bi doshlo malo mishljenja drugih ljudi...za njegovu je bio komentar.
kod tebe su boje dobre.![]()
koji foto aparat koristis? dobri su detalji a i vidim na drugoj dubinu polja. mora da je neki dSLR.
Originally posted by MeaCulpaI ja imam Canon 450D ali sam jako nezadovoljan kit objektivom kojeg sam dobio uz njega...Inace je vrlo dobro telo, samo sto treba uloziti i u dobar objektiv
Ja sam stvarno prezadovoljna, iscimali smo se poshteno oko para ( pare nisu problem, para nema..) za njega, ali je odlichan!
Originally posted by Allkeymaj nejbrhud
ko voli novobeogradske blokove...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!