Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Vest koju je agencija Beta upravo prenela:

Slika Američka pop pevačica Sindi Loper igraće jednu od uloga u srpskom filmu „Tamo i ovde” (Here And There), u kome glume i Branislav Trifunović i Mirjana Karanović!

Režiser i scenarista Darko Lungulov kaže da je za glavnu ulogu u svom debitantskom filmu, čiji je prvi deo već snimljen u Njujorku, angažovao američkog glumca Dejvida Torntona, ne znajući da je on suprug Loperove.

„Odlučio sam da Dejvid igra glavnu ulogu, a onda je on rekao da bi njegova žena možda napravila jednu pesmu za film. Pitao sam ko mu je žena, a on je rekao Sindi Loper. Mislio sam da je super da dobijemo pesmu, ali je meni bilo zanimljivije da Sindi igra u filmu. Znam da je odlična glumica”, kaže Lungulov.

Loperovoj se dopao scenario filma „Tamo i ovde” i zato je prihvatila ponudu Lungulova, koji je završio njujorški City College, da odigra ulogu bivše devojke glavnog junaka koja radi kao sekretarica ali se trudi da uspe kao glumica.

„Nisam verovao da će igrati u mom filmu sve do dana dok nije došla da snima scenu. Sindi se odlično fizički uklopila u lik. Bilo mi je zanimljivo da pravi par igra bivše ljubavnike”, kaže Lungulov.

Tornton u filmu „Tamo i ovde” igra propalog muzičara Roberta, koji usled besparice biva izbačen iz svog stana u Njujorku i prihvata ponudu srpskog imigranta Branka (Trifunović) da za novac dođe u Beograd i oženi se njegovom devojkom Ivanom (debitantkinja Jelena Mrđa) kako bi ona dobila vizu za ulazak u Ameriku.

U Beogradu se Robert neplanirano zadržava i upoznaje Branovu majku Olgu, koju igra Mirjana Karanović.

„U filmu su dve ljubavne priče - mlađeg para Branka i Ivane, i para zrelih godina Roberta i Olge, ali to nije samo ljubavna drama, jer ima dosta komičnih situacija, pogotovo kad Robert dođe u Beograd i sukobe se dve kulture”, ističe Lungulov.

Sa svojom ekipom Lungulov je tokom nekoliko nedelja u oktobru snimio deo filma u Njujorku. Nastavak snimanja predviđen je za početak marta sledeće godine u Beogradu, trajaće nekoliko nedelja i premijera se može očekivati na jesen.

„Loper je svoju ulogu snimila u Njujorku. Možda će doći u Beograd da poseti muža”, kaže Lungulov.

Iako je oko 80 odsto dijaloga u „Tamo i ovde” na engleskom jeziku, Lungulov kaže da se radi o srpskom filmu, čije snimanje finansira najvećim delom Sekretarijat za kulturu Beograda. Snimanje niskobudžetnog filma „Tamo i ovde” finansiraju manjim delom američki privatni investitori.

Inače, glavnu ulogu u ovom filmu trebalo je da igra legendarni američki muzičar Tom Vejts, ali do saradnje ipak nije došlo.

(Beta)
By Simor
Ispod Mire, Sindi Loper vire!

:tange:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Simor
Ispod Mire, Sindi Loper vire!

:tange:
:lol:
Korisnikov avatar
By V25
Baš se radujem. Jako volim njenu pesmu "Time after Time"...
Korisnikov avatar
By Mahoney
a "Girls Just Wanna Have Fun"

:zastava:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakva slucajnost, bas slusam "True colours" :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Shine, bas mi se sad vrti!

To, Sindi!!! :trans:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Pa i bilo je krajnje vreme da Sindi pojavi u nekom srpskom filmu...
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Originally posted by Ombeliko Brunner
Pa i bilo je krajnje vreme da Sindi pojavi u nekom srpskom filmu...

Hahahaha, nasmeja me... Zaista, ta Sindi, bas je dugo cekala... I red je bio konacno...

Salim se malo, jako mi je drago zbog toga sto ce se pojaviti Loperova, ali nesto imam osecaj da su Srbi opet prikazani kao vanezamljci. Nesto me brine onaj pomenuti "kulturni sok" koji dozivljava glavni lik po dolasku u Beograd... Njusim tu neko zestoko preterivanje...

:zvizdi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!