Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Koliko ljudi je gledalo ovu seriju uopste?
Vam se svidela?
Meni jaaaako.

:leviathan:

E sad, ono sto je vaznije: Hoce neko da se potrudi da nadje torent za bilo koju sezonu osim prve. Rado bih ih posedovao. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Gledao.
Svidelo mi se.
Posebno sekretarica. :cheer:
Korisnikov avatar
By jukie
Koliko god to glupo zvučalo, sećam se da me je ta serija tako lepo opuštala... pola sata kasnije nemaš pojma koja je bila radnja serije, ali ti je sve nekako prijatno i lepo... A Katzu nisam ništa platio...
A omiljena scena :smeh: mi je kada njegov sin jede svoje pahuljice u obliku medvedića, i onda treba da ide kod zubara i pokazuju njegova usta unutra, a jedan medvedić izviruje između dva zuba
Korisnikov avatar
By colorado
Hahaha!
Pa, tu nikad ni nema nikakve radnje. Samo gomila nezavrsenih dijaloga. I istina je da opusta, sto zvuci prilicno neverovatno kad se uzme u obzir da slika neprestano treperi!

neka pacijentkinja prica kako je izlazila s nekim Ircem i citira ga s irskim akcentom: "You are the author of your faith", i onda kaze: "He was right. I AM the author of my fat".
hahahahahah
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zar nije bilo "otter of my fat"?

mada, svi znamo kako ja cujem i interpretiram...
Korisnikov avatar
By colorado
Good morning in Idaho! (a to je cak i imalo smisla)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa da...ali ovo je smesnije bas zato sto nema smisla...takoreci smisao je u tome sto nema smisla...

....za good morning in Idaho, ok, to je bezveze..ali ova moja verzija je bolja!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zatmo i ne kapiras monti pajton!

a ima jos neki crtac o psihijatru i ludoj sekretarici, i sve sto znam je da njemu jako iskace vena na celu kada se iznervira....zna li neko koji je to crtac?
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by hlaefdige
pa da...ali ovo je smesnije bas zato sto nema smisla...takoreci smisao je u tome sto nema smisla...
Secam se da si rekla kako je ta igra reci jako pametno smisljena, a sad govoris kako nema smisla.
Korisnikov avatar
By colorado
a sta je pametno u "otter of my fat", s obzirom na to da nema nikakvu referencu?
Korisnikov avatar
By blenta
taj se zove "neko ime ne secam se" under stress

mislim da je eric under stress
Korisnikov avatar
By hlaefdige
upravo to sto je on na irskom rekao "the author of your fate", i na taj nacin joj navodno otvorio oci,
a ona se slaze s njim, dozivljava otkrovenje ali na osnovu onoga sto je sama shvatila "i AM the otter of my fate", i na taj nacin u isto vreme imas salu na racun irskog akcenta i cinjenice da je u njenom zivotu otkrovenje sasvim nelogicna recenica!

hvala blento!
Korisnikov avatar
By colorado
Slazem se s objasnjenjem, s tim da sam sad ponovo pogledao taj deo, i kaze - I AM the author of my fat". Sto ima SMISLA, jer se epizoda zove Holesterol, i sve vreme pricaju o izgledu i Kac cak pocne da radi i vezbe. Upravo zato sam se i slozio kad si rekla kako je to pametno smisljeno.

U toj seriji nema ni vremena ni mesta za britanski humor. Jebali te Pajtonovci.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u pravu si. moja greska. nisam dovoljno obracala paznju.

ali mi se i dalje vise dopada moja interpretacija....

i jebali me pajtonovci....kad sam pajtonseksualna
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne to je proslo....a i u startu je bilo laz...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!