Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By just!N
Da li neko gleda na ART-u seriju "MTV's Undressed" ("Razgoliceni")? Traje 20 min, ima dosta gay/bisex likova i tema (tipa: coming out, veze, bashing..) a glumci super izgledaju! Mislim da se emituje od 22:00 i 18:30 svakog dana a tek je pocelo...naravno sve se vrti oko sexa, ljubavi & getting undressed! ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Art je cetvrta ili peta TV na kojoj se 'Undressed' prikazuje. Samo u BG. O lokalnim da ne govorim. Tv Kragujevac, samo sto je 'pustio' poslednju epizodu, eto serije na Artu. A sve je pocelo pre 2-3 godine na B92.

OK, za tebe nova (sto je odlicno) samo sto skoro sve serije gledamo u milion repriza, pa tako i ovu. Ne znam da li je ziva tema o seriji od pre dve godine otprilike....
By just!N
Pa i ja je gledam po 3 put... ;) ....postavio sam je kao temu za one koji nisu gledali da znaju posto serija nije losa....;)
Korisnikov avatar
By spark
zar art tv jos uvek postoji? :blenta: :smeh: :smeh:
By just!N
Veruj mi da nisam slucajno video da prikazuju seriju i ja bih se pitao... ;) ... :klap: :okret:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Clockwork Orange
Scenario je katastrofalan, a tek gluma...
:nunchake:
Ej, nije u tome poenta:D
By just!N
Znam...malo njih ume da glumi ali opet ne mogu da ne gledam... :trep: Ovde je vazno da je vecina likova :mljac: !! ;)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Kupper
Originally posted by Clockwork Orange
Scenario je katastrofalan, a tek gluma...
:nunchake:
Ej, nije u tome poenta:D
:up:
Lako,simpati?no štivo i skroz gejfrendli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!