Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ovo je malo stariji film iz 90-tih godina.
Predivan mjuzikl koji vredi pogledati i to ne samo zbog dva gay para, lesbo veridbe, lots of emotions lots of tears...

jel ga neko gledao & slushao... Jel Vam se svideo?

Slika

Slika
By superfly
nisam gledao but i would like to!
po slikama bih rekao da je ok.

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By tramp
Govoris o filmu Rent iz 2005 baziranom na predstavi koja je nastala 1996 i trenutno je (vec godinama) na Broadwayu?

Slika
Korisnikov avatar
By colorado
ako je o tom rec, ja ga upravo skidam. ali jaaaako sporo..
Korisnikov avatar
By colorado
Svidja mi se odabir glumaca. Fotografija je mracna, a pevanje nekako knjisko (no dobro, valjda horsko pevanje i treba takvo da bude), a tekstovi ponekad "cheesy". Mada, ako je film o zivotu andergraund umetnika iz Ist Vilidza u Njujorku, naravno da cu ga gledati s uzivanjem. Nekoliko koreografija iz filma su stvarno vrhunski odradjene. Mimi, koja je u stvari musko, me je ocarala svojim nastupom u kostimu Deda Mraza, a zahvaljujuci nekoj drugoj koreografiji sam dobio snazan poriv da naucim da igram tango.
Korisnikov avatar
By avalon
Downloadovao sam i pogledao :D
Ja zamisljam da Tramp zivi ovakvim zivotom :lizalica:
I ono sto rece Colorado za odabir glumaca je tacno jer je vecina igrala i u Brodvejskoj verziji :up:

By the way, skinuo sam i "The Producers"... Za razliku od "Rent", ovo je mnogo zabavniji mjuzikl :dance:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by tramp
Govoris o filmu Rent iz 2005 baziranom na predstavi koja je nastala 1996 i trenutno je (vec godinama) na Broadwayu?

Slika
Da!... Samo shto sam ja zakljuchio da je iz devedesetih.... :teletabisi:

Muzika je fenomenalna, posebno Over The Moon:tamoamo:
By rent_guy
Da li ste gledali ili makar culi za mjuzikl RENT? Rent je nesto najbolje na svetu! :gitara:

RENT je mjuzikl nastao na pocetku devedesetih godina. Radi se o grupi od osam prijatelja koji u Alfabet Sitiju Njujorka pokusavaju da zive zivot slobodnih umetnika i "ne prodaju" korporativnoj Americi. To je prvi mjuzikl ikada da u okviru ovog, inace tradicionalno konzervativnog medijuma, prikaze glavne likove homoseksualce, lezbejke, draq-queen i, na kraju, ljude zarazene Sidom.

RENT je komponovao i napisao Jonathan Larson, mladic koji je ziveo slican zivot - radio je u Starbucksu preko dana, a nocu komponovao RENT. Napisao je preko 100 pesama, i svojim radom produbio i udahnuo novi zivot muzickom teatru kao zanru, napravisi prvu rock-operu ikada. Ceo svoj zivot je bio polu-gladan, a najveca mu se sreca dogodila kada je jedan obskuran Njujorski teatar napravio radionice pomocu kojih bi se ovom mjuziklu dao konacan oblik. Usledila je generalna proba gotove price, pesama i koreografije sa sve kostimima, sminkom i publikom, a predstava je dozivela ovacije. Jonathan je sa generalne probe otisao kuci i umro od unutrasnjeg krvarenja.

RENT se za godinu dana preselio na Broadway, gde je sada jedan od najgledanijih mjuzikala. Nedavno je napravljena i filmska verzija, sa originalnom Brodvejskom trupom, koja je fantasticna! Gledao sam taj film u Americi i onda sam svuda pokusao da ga nadjem i nasao sam ga u - Zabcu! Obavezno ga pogledajte, promenice vam zivot!

RENT 4 LIFE!

http://www.icicom.up.pt/blog/take2/rent_poster.jpg
By rent_guy
Ju, ja se izvinjavam - otvorio sam [postojeci topic. :D

Ali da, RENT je najbolji film na svetu, a zivotna zelja mi je da pogledam mjuzikl na Broadway... :saksofon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!