Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Slika

Ok, znam da kasnim malo sa temom ali opet moram da je postavim. Vec dugo sam jurio ovaj film i jos nisam imao priliku da ga pogledam, pa me zanima da li je neko gledao i vasi utisci o istom.
Dakle, za one koji ne znaju o cemu se radi:

Prvi film Mike Aleksića, do sada uglavnom poznatog po radu sa glumcima, a sada u ulozi reditelja, scenariste i scenografa, Stvar srca, najavljen je kao ljubavni film koji nagoni na razmišljanje i zapitanost.

U centru priče je jedna situacija, povratak momka Alekse (Vuk Kostić) iz rata u stan koji deli sa dugogodišnjom devojkom Jovanom (Nada Macanković), pri čemu sreće nepoznatog muškarca na stepeništu zgrade. Od ove situacije, u kojoj se rađa Aleksina sumnju da ga je devojka prevarila, fragmenti priče osciliraju napred i nazad kroz vreme, vraćajući se na centralnu scenu kao na nepremostivu pukotinu sazdanu od Aleksine sumnje i Jovaninog opiranja da prizna ili porekne preljubu.

p.s. procitao sam neke bas lose kritike tako da budite blagi posto imam neki small crush na Nadu :sweet:

:giggle:
Korisnikov avatar
By V25
Jedan od nasih boljih i interesantnijih filmova. Mogu da pricaju sta hoce. Seti se samo pozitivnih kritika za "Munje" i slicne gluposti.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by decko

p.s. procitao sam neke bas lose kritike tako da budite blagi posto imam neki small crush na Nadu :sweet:

:giggle:
hocjesh da te upoznam sa dotichnom? :D
Korisnikov avatar
By decko
Aaaaaaaa....molim teeeee :molise: Pliiiiiiiiz me upoznaj :)

Zaljubljen sam u nju :giggle:

Moram taj film nabaviti!!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Beogradjanin18
Jedan od nasih boljih i interesantnijih filmova. Mogu da pricaju sta hoce. Seti se samo pozitivnih kritika za "Munje" i slicne gluposti.
Znam, zato sam i postavio temu da mi ti napises :) Znas da se slazemo oko puno filmova :giggle:

p.s. cuo sam da ima i nagih scena sa Nadom :blush:
Korisnikov avatar
By KiWi

Imam ja film ... Ne sviđa mi se jer je Vuk u tom filmu bolesnik ... Vuk bre treba da igra samo sladunjave momčiće
Korisnikov avatar
By decko
A Nada? :sweet: Ja ne volim njega ali nju daaaaa..... :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!