Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Ja sam ovako nešto veoma slično osmislio za jednu srbijansku gej organizaciju ... ne znam dokle su stigli sa pripremama .. Samo sam umesto strelice stavio S u kojem su bile dugine boje :)

Lep rad :)
By Simor
Jeste, super izgleda plakat. Svaka čast!

:tumble:

Btw, Kiwi, ne iznosi javno svoja kreativna rešenja, dok se ne ozvaniče, da ti ih neko ne drpi! ;)
Korisnikov avatar
By Tot
Da, ja isto mislim da je rešenje odlično. Stavlja do znanja jasan smer koji se pruža svim ljudima dobre volje pošto gay parade između ostalog promovišu mir, solidarnost, zajedništvo i radost življenja za sve. To je strelica duginih boja sa vrlo diskretnom političkom konotacijom. Ako hrvatski gejevi u svom društvu traže smer onda se mogu pohvaliti da su ga našli. Još je dug put svima nama u regionu do potpunog ostvarenja gay prava ali sama činjenica da je parada već nekoliko puta uspešno održana kao da su i neke stvari u Hrvatskoj u vezi sa gay pravima zakonski regulisane govori da se tim putem krenulo.

Svima je jasno da Hrvatska( kao ni druge zemlje u regionu) nije mesto savršenih sloboda ali Hrvatskka je kako tako odredila svoj politički evropski smer što je jako važno za gejeve.

Nema nikakvih naročitih razloga da se i u Srbiji ne dogodi isto; ali za sada tu nikakvih pomaka nema. Faktički Hrvatska može služiti Srbiji za uzor po ovm pitanju.

Od drugih rešenja dopada mi se i plakat sa dva muškarca koji se ljube, stisak ruke uz dugine boje i i još nekoliko. Drago mi je što nisu izabrani eksplicitno ideološki plakati(meni vrlo dragi Che Guevara) jer gay parada treba biti mesto prevladavanja razlika.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ovogodisnji plakat je strava.

Od ostalih, najvise su mi se dojmili Che Gevara i Merlinka. :love:

Lepi radovi.

:zastava:

Par plakata mi izgledaju kao reklama za Kokakolu. A onaj "tvoj zivot nije film..." mi nekako vise ide za FEST. :D
Korisnikov avatar
By Loni
Svi predlozi su mi slatki.
Svaka im čast na kreativnosti.

Jedino mi se ne dopada predlog sa Če Gevarom.
Pretpostavljam da se radi o gej aktivistima, koji žele sve ostale gejeve da prevedu u ekstremne levičare - antiglobaliste.

Mnogi komunisti fijasko sistema u SSSR-u, Kini, Severnoj Koreji ili Kubi objašnjavaju time da eto to nisu bili pravi komunizmi.
Da se pravi komunizmi nalaze baš u njihovim glavama.

Hvali se Če Gevara a zaboravlja se da je ta ideologija USPELA.
Nije u pitanju nešto naglo prekinuto, nešto što nikad nije vladalo nikad, pa ga idealizujemo.

Ideologija Če Gevere je sa Fidelom Kastrom pobedila i vlada na Kubi još uvek.

Ono što imamo na Kubi je upravo ideologije Če Gevare.
- Nema slobode (Politički protivnici su po zatvorima)
- Nema demokratije ni mogućnosti da građani biraju, što znači da nema ni želje političara da se prilagode i čine narodu jer nema ni njihovog odgovaranja pred narodom.
- Nema slobode štampe, medija itd.

- A gej prava na Kubi nisu ni postojala.
Tek 2005. ukinute su kazne za gejeve na Kubi.

Privreda te zemlje ne postoji, a Kubanci preživljavaju samo zato što im je svih 12 meseci godišnje leto, pa Kanađani i Evropljani dolaze zbog turizma, a i voće i povrće cele godine rađa.

Da toga nema na Kubi bi bila ista glad ko i u Sevrernoj Koreji.
Korisnikov avatar
By anche
ma ok, u nacelu...

nego treba ga mozda podrzati pratecim plakatima.

meni je ovaj supeeeer:

Slika

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ovaj predlog sto su izabrali mi je donekle ok mada design podseca na proslogodisnje biznis solucije osrednjeg kvaliteta i typo bi mogli malo korigovati. Dok su ostali predlozi ili amaterski ili previse eye candy, mada ima zanimljivih detalja ali pogresno ukomponovani u plakat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!