Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li gledate?

Ja uhvatio malo sinoć i sada celu epizodu.
Ali samo turistički-prijalo mi je da vidim Pariz iz onih uglova. Sledeća stanica je Rim.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Marvin
Gledao samo 5 minuta pred kraj. Na MTV Adriji sam gledao samo onu trku mladezi... kako se vec zvalo...

Super su mi te fore. Jedan od najboljih provoda u zivotu mi je bio dan trazenja blaga po Brizu i noc trazenja pabova po Briselu (u svakom morash da eksirash po razlicito pice). E kad se dovucesh do 7,8 mesta... Plocnik je tvoj :D
Korisnikov avatar
By colorado
Ja nemam pojma o cemu pricate, ali deluje zanimljivo. Kad to ide?
Korisnikov avatar
By Mars
Bilo je sinoć i presksinoć u 22h...konsultacije sa programom-ide i večeras. Treća epizoda.

Ne znam tačno koliko parova (muž/žena, mama/ćerka,dečko/dečko, dečko/cura, drug/drug...) igraju za nagradu od milion dolara. Idu po svetu, sa rančevima, raznim prevoznim sredstvima, od zadatka do zadatka koje trebaju da ispune. Ko stigne poslednju u etapi-ispada. Ima još nekih pravila-sinoć sam video da postoji neki dzoker, koji ti i ako ne prokljuviš šta je cilj-vodi direktno do te tačke, i svaki par ima pravo na samo jednu tu pomoć.

Prvo što sam video bila je Afrika gde su morali da voze dzipove, pronađu nosoroga i snime ga šro bliže. Onda su prešli u Pariz i tamo imali nekoliko zadataka, recimo trk pešaka do neke platforme Ajfelove kule (oni su rekli "do vrha", ali od 2. platforme do vrha se ide samo liftom, mada... možda je odavno snimano, još su franci u opticaju bili), i onda odatle dvogledima traže neke tačke po gradu bitne za dalju trku... Zajeb je bio sinoć što su u Parizu dva Fukoova klatna, pa su se neki zatrčali na pogrešno mesto... I tako. Ne treba previše pameti, nekad je bio drugačiji show, francuski, gde se tražilo poznavanje materije (nešto kao svemogući Langdon, jel se tako zvao, u Da Vinčijevom Kodu)... ovo je više jurnjava, KAO I svadje medju ljudima i unutar samih parova...

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jaaooo to je extra!
Ja sam gledao prvu epizodu, kada su bili u Juznoj Africi cini mi se...
Team Gvido rules!
Korisnikov avatar
By Mars
A fair-play? Izumrla kategorija.

Korisnikov avatar
By Mars
Tim Guido - FUJ! Definitivno.
Mrzim onakve ljude.

A ako su još i pri tom gay - mrzim ih još više.

Više o konceptu i pravilima ovde, a ako hoćete da vidite statistiku, rezultate i pobednika serijala koji se trenutno prikazuje kod nas, onda kliknite ovde

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A koj je tebi par najsimpaticniji?
Meni su onaj crnac sto se stalno busi da je najbolji i njegova riba nekako najantipaticniji...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A pobedili su oni... mmmmm
Korisnikov avatar
By colorado
Probao sam juce da gledam, ali me nije zainteresovalo. Verovatno zbog same averzije prema TVu, a ne toliko sto je serija losa.
Korisnikov avatar
By Mars
E, da, oni su vrh u odvrantosti!
Takodje onaj par debelih PREGLUPIH Amerikanaca, koju su juče pljuvali Pariz ("Ništa posebno...") a danas mislili za sliku antičkog amfiteatra da je - hotel!

Pobedili su moji favoriti, hehe, ali ko zna za koga bih navijao do kraja, ko bi se kakvim pokazao. Kao u VB.

Korisnikov avatar
By Kupper
'Gvido' je najpokvareniji par ne samo u ovom rielitiju. Ovakvi gadovi se retko srecu.

Meni su simpaticni 'ona dvojica' i crnci ali ne oni sto su stalno u plavom. Zao mi je sto su matorci ispali.
Korisnikov avatar
By Mars
E, drago mi je da se slažeš. Obično skoče na mene - kako mogu da kažem nešto protiv...

I meni je žao za ono dvoje starijih, pozitiva su žešća bili. Kako su samo slatko spavali u vrećama ispred Panorame u Parizu...

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!