Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Vlada T
Ko voli Bilalovu mitologiju, volece i ovaj film. Vizuelno besprekoran, atmosferican, ali - dijalozi nategnuti i nezgrapni (francuski me je potpuno dotukao), prica do nekog trenutka nejasna i konfuzna (sto ne mora nuzno biti mana filma), gluma, uz duzno postovanje ms. rampling, vrlo banalna.
Naravno, kako neko rece, ne mora se od svakog filma ocekivati da ima dobar zaplet (pa i rasplet), te je svakako najveci adut Besmrtne upravo sjajna vizija jednog sveta u buducnosti, uzbudljivog i grotesknog u isto vreme, te prisecanje na vreme kada su bogovi hodali zemljom......
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bigirl
Jel bio neko na premijeri tog filma u okviru Festivala francuskog filma u nedelju u Sava centru? Komentari?
Bio sam na premijeri filma. Film mi se jako dopao, posebno vizuelni efekti i simboli koji su korišćeni.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
same here
i vrlo mi se doima
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Sunce
Slika
Thmmm... Daj fotku onog lika iz filma... mmmmmmmm...
By жњ
Secam se da sam bila totally mad about it kad se pojavio. Zamisao je bila super i atmosfera u filmu je bila fenomenalna, ali secam se da nesto gadno nije shtimalo. Neko je spomenuo dijalog.. da, moze biti to (davno bilo), a i secam se neke scene sa pticom zbog koje mi je doslo da :kesa:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam taj film gledao u februaru 2005, u akademiji 28 /valjda je tako :D /

Po meni film je fenomenalan sa vizuelne strane gledišta. Radnja mi je odlična, ali mi dosta smeta što je film ipak ostao nedorečen. Na kraju se nezna odakle ta plava devojka? Otkud ona zona u sred grada? Šta je to palo, jel to stvarno neki vanzemaljski brod ili nešto drugo?

Još je dobro i to što film nimalo nije dosadan, bio sam prikovan za sedište sve vreme i da je kraj ispunio moja očekivanja, ili da je barem najavljen drugi deo, Immortel bi možda bio jedan od najboljih filmova koje sam ikad video, ovako je samo među boljim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!