Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li je neko skoro mozda gledao film?
Ili nekad davno a dopao mu se i ostavio jak utisak.

Meni se taj film sve vise i vise svidja, a nesto ne mogu da dokucim zasto.

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
Korisnikov avatar
By twinniwt
gleado i jedan mi je od omiljenih... da li znas da je snimljen po istinitom dogadjaju? :yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je na must see listi već duže vreme, ali još uvek nisam naleteo na njega. inače, nalazi si u enciklopediji 100 najboljih filmova ikada itd.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali braca Coen su fenomenalni.

'Joel Coen (written by) &
Ethan Coen (written by)' - 'A masterpiece of Shakesperean proportions'.

Fargo je jednom film. I nedavno sam ga gledao na nekoj TV po ne znam koji put. Pre oko mesec dana.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je film fenomenalan, ali mislim da to nema veze sa pricom koju prica.

Znam da je istinita, na pocetku stoji (odprilike): "Iz postovanja prema zivima, dogadjaji su ispricani onako kako su se desili. Iz postovanja prema prezivelima, imena su promenjena"

Znam kada sam ga prvi put video, nije ostavio jak utisak i nije mi bilo jasno odkud odjednom na tim listama najboljih (mada mi njihov sud retko nesto znaci).

Medjutim, kako godine prolaze, i kad ga pogledam s vremena na vreme, ima nesto FANTASTICNO u njemu, nesto u vezi sve one ironije koja kulja kroz dijaloge i kroz fantasticne likove i sve one epizode koje prolaze. Ma sve! Mislim - restoran u kome jedu! Prica o dizajniranju markica za postu! Svi oni siroko nasmejani likovi koji rade bedno placene poslove! Sneg, nacin na koji se svi tromo krecu, a najtromije naravno trudna Marge! ... Stvarno ne umem ni bolje da objasnim a ni da dokucim (jos uvek!) zasto mi se film toliko svidja.

I posle svakog gledanja mi dugo odzvanja u usima ono sto se valjda 100,000 puta pomene u filmu: Oh, yeah? Yeah!... Geez!

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni se gleda film, pa ako neko raspolaze njime...

P.S. Mars, kakav ti je ovo potpis?!? :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Strava, a?!? :B

Ono gore, sareno, je gay parada. Spremam se da udjem zestoko u aktivizam, ovo je tek prvi korak. Takodje, omaz mojoj dragoj i nikada prezaljenoj korisnici, mojoj tetka-Daliborki, koja je tako nekada umela da nam razveseli oci i dusu slicnim kreacijama (nalik na sabacki vasar, kako je jedan forumas opisao). Dakle, gore - gay parada, pazljivom analizom likova uocices mene (zlobnici, NAPRED, cekam vase ideje!)

A ono dole je moje trenutno raspolozenje, moze se reci i - filozofija. Jedan od aspekata, ljudi kada su u pitanju.

Nazad na temu: ako ne nadjes film negde u blizini, javi se.

Korisnikov avatar
By Lunja
Bas sam to i pomislio - tetka-Daca. :)

Hvala za film.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!