Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Budući da nisam već godinu dana postavljao teme ma forumu, dugo sam se kolebao da li da postavim i ovu.
aw,

vecers je na Tv Metropolisu, predpostavljam sa pocetkom u 19 h, bio prikazan jedan od poslednjih filmova Lujisa Bunjuela - Lapotica dana (1967).
Ne bih ga ni zapazio da nije keva, koja je btw opcinjena lepotom Ketrin Denev iz mladosti, već uveliko gledala i uzivala.

a da stav bude jos gora, u Muzeju Jugosovenske kinoteke je bilo prikazano 01.11.2006 čak tri njegova filma, medju kojima i "Andaluzijski pas", koje sam ja svakako propustio.

Obozavam ovog coveka !!!

Neka tema bude on, cini mi se da se na forumu nije bas nikako pricalo o istom.
Korisnikov avatar
By djo
i ja sam danas 'naleteo' na lepoticu dana (a nekoliko sati kasnije, bogami i na bertolucijev 'poslednji tango u parizu' na hrt1) ali nesto nisam bio raspolozen...

dopada mi se bunuel, narocito njegov smisao za humor. nisam davno gledao neki njegov film, ali mi se cini da mi se najvise dopao (u gimnazijskim danima :D ) 'taj mracni predmet zelja' - to je onaj sa 2 glumice u istoj ulozi :) i naravno, nezaobilazni 'fantom slobode'
Korisnikov avatar
By pazzaz
Belle de jour mi je omiljen film posle toga dolazi L'age d'or i Le Charme discret de la bourgeoisie ..... ma svi su super, narocito njegova francuska faza.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!