Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

ok jasno mi je da je na kosavu preslo dosta nasih "kolega" raznih zanimanja .. a za urednika ne znam ... tek veceras u udarnom terminu 21h isao (dramaturski solidno odrazen firm) ... za naslom me ne pitajte jer preskocih pocetak ...

tek str8 lik, ozenjen, pokupi lika iz gay bara i ovaj ga k.... a onda nakon nekog vremena zena "str8" lika kaze da je sidasica (i ubije se u saobracajki) .... ovaj "str8" ode na test bude + i onda kidnapuje osumljivcenog i drzi ga neko vreme u stanu ....

:colorado:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa to je bilo prosle godine na pinku. 1.decembra, preciznije. film se zove '24th day'. svaka im cast na dobrom ukusu.
Korisnikov avatar
By Egon
uzhasno ozbiljan film ...

al` ne znam koliko ide na chast gay populaciji ...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hmm.. pa zasto bi gejevi morali da budu savrseni ako to niko od preostalih ljdui na svetu nije? kad tako uzmes, koji to film sa 'ne gej' tematikom ide na cast strejterima? dobro je to sto je prikazan.. zivot ljudi.. takav kakav je. ozbiljna situacija - ozbiljan film. :) ko ne zeli da vidi coveka covekom - njemu ni najbolja reklama nece tako lako promeniti misljenje.
Korisnikov avatar
By Dina
Verujem da je film dobar ali mi je drago da ipak nisam gledala... i ovako sam :temperatura: i raspolozenje mi nije neko samo bi mi jos to falilo da me ubije u pojam... Ako se bude davalo nesto veselije javite :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ne bi te ubilo u pojam. :D defokusirala bi se sa svog loseg raspolozenja. ;)
Korisnikov avatar
By Dina
E pa mozda :wink: Ako ga odgledam neki sledeci put kad se bude prikazivao javljam utiske...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa.. ja ga imam u svojoj skromnoj kolekciji :turpija:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
kako ide taj smajli? nisam ga video u listi?
Korisnikov avatar
By Dina
Nadam se da se uskoro vidjamo :bouncy: pa ako budes mogao da mi ga pozajmis...

Ovaj mislis? :nokti: :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!