Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Obožavam ovu seriju!!!
Išla nekada davno na Pinku, a sad ide na RTS1 nešto oko podneva...

Kejt... mmmm... :blush:

Ima li još fanova ovde?

Btw, Chicago hope je jedno hiljadu puta bolji od ER!!! Ali eto... tamo je Kluni, pa je serija dobila na "zna?aju"...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sad ne mogu ponovo da gledam (isto kao i Homicide dole) jer mi je to kao prelistavanje nekog spomenara ili prise?anje uspomena... imena likova mi sada izmi?u... se?am se da sam tugovao za malim finim docom (kada padne u komu (jer ima aneurizmu?) pa ima san u kome se prise?a svog života, pa se seti svoje Bar Micve i kako je pevao i svirao na tamburici "When I am on my journey don't you cry for me / every little stream flows into the sea" e tu sam kofu suza isplakao); tu je bilo nekog homoseksualnog naboja izmeðu njega i onog dominantnog doktora (tj mali fini doca je bio do ušiju zatreskan; pa se požali nekome kako ljudi pri?aju kako gaji homoseksualne ?ežnje prema njemu, a oni mu kažu "pa zar nije tako" i odu a on ostane i belo gleda za njima, što mi je u tom trenutku bila vrlo pozitivna scena);...
Korisnikov avatar
By Delete
Dobra serija, nekada sam imala vremena i da gledam.
Za nas koji smo totalni laici sto se medicine tice, u nekim delovima moze biti i ponesto poucno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Chicago Hope - odli?na serija. Ja ina?e redovno gledam sve te bolni?ke sapunice. Aron Šat mi je omiljeni lik.
Nisam znao da se to daje na RTSu, kada je to po?elo? Moram da se organizujem nekako da to snimam. Oni se nekako bave tom HighTech medicinom, za razliku od ERa (koji takoðe rado gledam) koji je malo prizemniji. Te dve serije su nekako komplementarne i ne znam koja mi je draža, ali svakako Chicago Hope je vrh!
Korisnikov avatar
By jukie
Da, zvao se A-aron Šat (a u jednoj epizodi je provalio da mu je otac ustvari neki tip koji se preziva Carpathian... kad kod vidim re? Carpathian setim se A-arona...) drago stvorenjce
Korisnikov avatar
By bigirl
Ijaooo... Najžeš?a je ona epizoda kad se Šat tripuje da se neko kreše na kau?u u njegovoj kancelariji!!! Kako sam se samo cepala tada... :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Mnogo mi se svidjalo kod Aarona što ima te ne-odrasle ideje o svetu oko sebe
tj važne su mu stvari za koje "zreli" odrasli kažu "whatever" ili "ma šta bre"
Korisnikov avatar
By bigirl
A Kejt??? Kad se samo setim kako sam ludela za njom... A tad sam još uvek bila str8... :trep:
Korisnikov avatar
By HARP
Gledao sam svaku kada se emitovala ranije, sada nemam strpljenja, moda i vremena :)
Korisnikov avatar
By topsecret
Zivele reprize!?! A ova serija nije bas toliko dobra da bih je ponovo gledao.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Meni se na sve te bolnicke serije pegla,
uopste su mi nekako depresivne.
Korisnikov avatar
By Atlona
I sada se trudim da redovno pratim ovu seriju :)

Nego jeste gledali Nip/Tuck, serija o dva plasticna hirurga, ima bas "gadnih" scena (vade silikone iz grudi zena i slicno)?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Atlona
I sada se trudim da redovno pratim ovu seriju :)

Nego jeste gledali Nip/Tuck, serija o dva plasticna hirurga, ima bas "gadnih" scena (vade silikone iz grudi zena i slicno)?
Gledao par epizoda...i dosadila mi...bläääh :pegla:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by SouthSide
Meni se na sve te bolnicke serije pegla,
uopste su mi nekako depresivne.
I meni...jedino eto sto nesto pokusavaju da budu duhoviti je u Scrubs...ovo ostalo sve isto sranje...

Eh, da, da ne zaboravim...bolnicka serija koja i nije tako losa je Grey´s Anatomy...
Korisnikov avatar
By TheTree
Gledala jesam davno,sada kad naletim,ali najvise zbog C.Lahti..,mnogo mi je OK :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!