Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sta mislite o ovoj emisiji ? Je l` da da je skroz retro i da podseca na one cuvene " Hit parade " iz osamdesetih godina proslog veka.
Meni je skroz interesantno da je gledam, jer od scenografije, preko voditelja do izbora gostiju sve u njoj deluje naivno, starovremenski i komunisticki.
Korisnikov avatar
By Val
A gde mogu da gledam tu emisiju? :pionir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Na RTS - u 1, ponedeljkom od 21 h, reprizno utorkom od 15 casova.
Danas sam bas zakacio pocetak emisije i video da gostuju neki pevaci iz naftalina, tipa Rade Jorovic, Milan Babic i Danka Stojiljkovic - Popovic.
Korisnikov avatar
By Val
Ajde ako mozesh da snimish deo, pa frljni na mail. Ja nemam RTS. :( Bash volem te emisije iz titovog doba... :pionir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Maco, nije to emisija iz Titovog doba, nego samo koncepcijski lici na emisije iz tog vremena.
Inace, emituje se uzivo.
Korisnikov avatar
By Val
Ma bre, nema veze. Ali ako bar potseca... :sigh: Mnogo mi nedostaje taj komunizam... :gitara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako, mila, da ti snimim, kad na kompu nemam tu, kako li se ono zove, Tv karticu?
Jedino da zamolim komsinicu da to uradi na njenom kompu naredne nedelje.
Ja mogu jedino da ti snimim emisiju na VHS, pa da ti postom posaljem video kasetu, kao u onoj domacoj komediji "Video jela, zelen bor, molim brzi odgovor".

:lol:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by *deni*
Sta mislite o ovoj emisiji ? Je l` da da je skroz retro i da podseca na one cuvene " Hit parade " iz osamdesetih godina proslog veka.
Meni je skroz interesantno da je gledam, jer od scenografije, preko voditelja do izbora gostiju sve u njoj deluje naivno, starovremenski i komunisticki.
Vracaju se stare dobre vrednosti u zemlji srpskoj...
Korisnikov avatar
By mmiki
Emisija neguje prave vrednosti narodne muzike, ali smeta mi sto se neki pevaci stalno ponavljaju- Cakana, Jelena Brocic...
Korisnikov avatar
By Woodmen
Rts je emisiju sveo na jednu ekipu pevaca koje konstantno vrti u krug!

I ton im je nesto los dok pevaju i dok orkestar svira,kao da imaju neki prostorni odjek!

Inace emisija je u starom dobrom maniru pravih vrednosti narodne muzike,deluje mozda malo staromodno(kako neki kazu komunisticki)ali je ipak bolja od Grandovog prostakluka!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moji to redovno konzumiraju, cak i malo pojacaju ton na tvu ako ih neka pesma podseti na dobre, stare dane... Ako se ne varam, to je cak izaslo i na dvd, ali nisam sigurna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!