Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Obrazovno-naučni program Radio-televizije Srbije priprema za jesen dve polučasovne emisije o Sigmundu Frodju, čime će se nacionalna televizija pridružiti u obeležavanju 150 godina rodjenja ovog psihoanalitičara.

Namera RTS-a je da na pristupačan način upozna gledaoce sa životom i radom Sigmunda Frojda. Emisija je dokumentarno-igrane forme u kojoj glavnu ulogu tumači Gojko Baletić.

Uloga naratora prepuštena je profesoru psihologije Žarkmu Trebješaninu.

(MONDO)
Korisnikov avatar
By Atlona
Kada to pocinje? Odakle su informacije o ovome?
Korisnikov avatar
By Delete
Ako ce neko da demonstrira pokoji primer iz njegovih knjiga, mozda i odgledam. Jbt, pa Frojd je odavno prevazidjen.
Korisnikov avatar
By Skyen
od septembra pocinje, info je proverena
Korisnikov avatar
By nEne
lepo pise da je informacija sa mondo portala, Forever Young uvek revnosno naznaci izvor SVIH svojih poruka... inace, voleo bi da gledam, ako ne propustim!

p.s. da li je samo meni profesor Trbjesanin antipatican, slabo sam upoznat s njegovim naucnim radom, no, njegova pojavljivanja u javnosti mi nisu ostavila pozitvian utisak... narator? da li se ja to varam ili on ne zna da kaze 'r'?
By Ulix
Originally posted by Delete
Jbt, pa Frojd je odavno prevazidjen.
E svasta.:piski:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ccc ko dira frojda dobije ban :meduza:
By Ulix
hvala lepo :)

a) I Njutn je prevazidjen pa deci u skoli u sestom razredu ne serviramo Ajnstajna, vec se ipak bakcemo sirotim Isakom...

b) Odvaliti takvu glupost kao "Frojd je prevazidjen" znaci ne znati Frojda i offtopicariti, kao sto ja sada cinim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!