Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slika
Kako javlja SBB, britanski The Travel Channel,kanal posve?en putovanjima i avanturi, od ove subote - 01.07.2006 godine po?eti ?e sa titlovanjem svog programa na srpski jezik.

U po?etku ?e biti titlovano 20% programa, a taj ?e postotak s vremenom rasti, kao što je bio slu?aj i kod Discovery Channela, odnosno National Geographic Channela. Pritom ?e Travel Channel iza?i iz Pay TV ponude SBB-ovog kabelskog paketa i u?i u ponudu osnovnog paketa.

Travel Channel emitira se u nekodiranom obliku na satelitima Astra 1 (19.2° isto?no) i Astra 2 (28.2° isto?no). Srpski titl bit ?e dostupan na satelitu Astra 1 u teletekst formatu.

I Hallmark na srpskom
Slika
U Srbiju od jeseni stiže još jedan lokalizirani kanal: Hallmark. Hallmark ?e morati po?eti sa titlovanjem svojeg programa na srpski jezik ako žele i dalje biti prisutni na srpskom kabelskom tržištu.

Što se lokaliziranih kanala ti?e, srpsko tržište postaje uvjerljivo vode?e i nedostižno po pitanju lokaliziranih kanala, barem što se ti?e tržišta zemalja bivše Jugoslavije. Ve? sada srpsko tržište preteklo je dosad najja?e kabelsko tržište po pitanju lokalizacije: slovensko. Slovensko kabelsko tržište broji više od 350.000 priklju?aka, a ve? 3 godine uspješno uvodi i digitalnu kabelsku televiziju. Nakon The Travel Channela, u Srbiju od jeseni stiže još jedan lokalizirani kanal: Hallmark. Kanal se do sada emitirao u kabelskim mrežama sa hrvatskim titlovima, a SBB je, kao najve?i kabelski koncesionar u Srbiji dao ultimatum Hallmarku da ukoliko žele nastaviti biti prisutni u Srbiji, morati ?e po?eti titlovati svoj program i na srpski jezik.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa Halmark i sada ima emisije na srpskom???? Ja skidam sa srpskog Halmark sajta pregled programa kako bih isplanirao kada šta da gledam????

http://cs.hallmarkchannel.tv/framework.jsp?CNTRY=CS

Anyway, meni se Travel ne svidja toliko koliko mi zvu?i dobro, npr. one emisije kada idu po svetu i probaju lokalne specijalitete su uglavnom "wow, što je ovo ukusno, njam njam, vidi ove ra?i?e, jaoj što su ukusni", tj prenemažu se
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam ga gledao dok sam ga imao, verovatno necu ni sada kada ga ponovo ubace u osnovni paket.
Mada, s obzirom da na discoveryju, animal planetu i nac. geo. (ebem ih u dugachka imena) vishe nema nishta interesantno da se gleda (posebno ovaj drugi, nekada sam ga najvishe gledao a sada samo predjem preko njega, vechito pushtaju animal cops i animal rescue ispiranje mozga) mozhda obratim malo vishe pazhnje na travel channel :)

A hallmark tek ne gledam...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by REI
Nisam ga gledao dok sam ga imao, verovatno necu ni sada kada ga ponovo ubace u osnovni paket.
Mada, s obzirom da na discoveryju, animal planetu i nac. geo. (ebem ih u dugachka imena) vishe nema nishta interesantno da se gleda (posebno ovaj drugi, nekada sam ga najvishe gledao a sada samo predjem preko njega, vechito pushtaju animal cops i animal rescue ispiranje mozga) mozhda obratim malo vishe pazhnje na travel channel :)

A hallmark tek ne gledam...
Ja se slazem, ali sam jos kriticniji, travel sam izbrisao jos pre par meseci + ne znam sta tu ima da se specijalno prevodi, engleski na travelu je za mene, kojim se ne sluzim bas sjajno, vrlo vrlo prost.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Gledao sam juce neku emisiju na Travel Chanelu o Majama, Inkama i Astecima. I sad krenula je neka pricha o nekom drevnom gradu Maja koji je odjednoom postao napushten. I krecu neke teorije zashto je taj grad bio napushten. I rechenica na engleskom je zvuchala otprilike ovako:
They had sacrificed all strong men and women and lost their gene pool.

I nashi su ovo gene pool preveli kao genetski bazen???
(Slicno kao shto je u jednom radu izraz magnetic field preveden kao magnetna livada)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ombeliko Brunner

I nashi su ovo gene pool preveli kao genetski bazen???
(Slicno kao shto je u jednom radu izraz magnetic field preveden kao magnetna livada)

Pa dobro, za nas je polje i livada jedno te isto! :smeh:

:google:
Korisnikov avatar
By Marvin
Zauvek Mlaðahni hvala! :cvece:
I neke koristi od tvog dobošarenja. ;)

Ko zna kada bih primetio da su ga vratili da ne nabasah ovde.
I divno, znao sam nedeljama da ne gledam ništa drugo do Travela.
:kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!