Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
:yay: :dance: :hyper:

Vredelo bi obici paviljon Cvijeta Zuzoric (izlozba slika Ota Diksa), etnografski muzej (izlozba o istorijatu donjeg vesa).

Meni se ideja noci muzeja mnogo dopada i jednaput kad sam bio (prvi put, cini mi se) super sam se proveo.

Kakva su vasa iskustva?
Planirate li da idete ovaj put?
:colorado:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Ulix
Meni se ideja noci muzeja mnogo dopada i jednaput kad sam bio (prvi put, cini mi se) super sam se proveo.
Kakva su vasa iskustva?
Ja sam mislio da je do sada bila samo jedna...
Anyway morao sam nešto drugo da radim baš tada pa nisam bio, ali sam ?uo da nije svuda bilo dobro organizovano, npr. na nekim mestima su zakazali otvaranje izložbe ili bilo kakvo nešto što traje neko vreme, i onda je to kasnilo, pa su ljudi odšetavali itd.
Korisnikov avatar
By Shmi
Moze li neko da mi kaze nesto vise o ovome? Ne bih da propustimo... Aj nek mi neko sibne informacije na u2u ako postoji i njihov site nek mi prosledi. Hvala unapred! :bye:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš nešto na sajtu B92, a mislim da možeš na?i i kompletan info na sajtu neke od nadležnih institucija. možda beograd.com? mada, tu je uvek :google: .

super je to stvar, evo ve? tre?i put, žao mi je što ne?u biti u BG to ve?e. nadam se da ?e nastaviti sa ovim, pa da ?e se svojevremeno uklju?iti SVE kulturne institucije. ah, tako je bar na trulom Zapadu...
Korisnikov avatar
By m..
Joj, mene, iskreno, ona guzva uzasava.:krava:
Korisnikov avatar
By spark
meni je od samog pocetka bila maglovita svrha noci muzeja... od svih radnih dana u toku godine i od svih silnih desavanja, bas cu nocu, i to u guzvi, da jurim od muzeja do muzeja da nesto vidim, naucim i uzivam...

da je neki seks u tim ekskluzivnim prostorima u pitanju, pa da razumem... :hvala: smrdi mi mnogo na dodji i guraj se, da budes vidjen...
By Gost
Originally posted by Ulix
Kakva su vasa iskustva?
:colorado:

Ja bih strateški raspalila roštilj i prodavala
pljeske, ogladni se ?ekaju?i.
:srbin:
Ili makar neku zanimaciju, tipa kikirikiiii-semenke,
tek da popunim rupe u budžetu.
Ne planiram da idem jer sam stidljiva i ne volim
gužvu. Ja zanemim i na kasi u Idei. :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a jbg, nece to biti to kao proslih godina ako bude ovakvo vreme.. a biti ce...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!