Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Znaci, obozavam ovu seriju, gledah je milion puta, i uzasno bi volela da nadjem knjigu dena simonsa...da li neko ima idejicu? mozda da je online probam naruchit'
Ko vam je omiljeni lik, epizoda, dijalog?
Meni su fanovi iz okruzenja rekli da je moj dragi pravi Bejlis mom Pembltonu, posto sam neizmerni drkadzija i kuvana noga kao navedeni:salut:
ah da upoznala sam devojku iz baltimora cija se kuca pojavila u jednoj epizodi, i objasnila mi je gde im je set, da se svi tripuju na onu zgradu da je prava stanica, a prava stanica je na vodi..lol..mah svasta nesto:camac:
Neki od kvotova:)
Det. Meldrick Lewis: Baltimore, home of the misdemeanor homicide.

--------------------------------------------------------------------------------
Det. Mike Kellerman: There's no absolutes in life; only in vodka.

--------------------------------------------------------------------------------
Det. Frank Pembleton: He who loses control, loses.

Det. John Munch: Homicide: our day begins when yours ends.

Det. Stan Bolander: It's hard to meet single woman on this job. You meet plenty of widows, but the timing just don't seem right.
[answering the phone at Christmas]
Det. John Munch: Ho-ho-homicide.

Dr. Julianna Cox, CME: Don't you even wonder why?
Det. John Munch: Why what?
Dr. Julianna Cox, CME: Why he lied.
Det. John Munch: I'm a homicide detective. The only time I wonder why is when they tell me the truth.
[answering the phone at Christmas]
Det. John Munch: Ho-ho-homicide.

Det. Tim Bayliss: You never say please. You never say thank you.
Det. Frank Pembleton: Please don't be an idiot. Thank you.

Det. Tim Bayliss: Homicide, sweet homicide.

Sgt. Kay Howard: You're a man.
Det. Beau Felton: I'm your partner.
Sgt. Kay Howard: I'm a woman.
Det. Beau Felton: You're a cop.

Det. Frank Pembleton: Virtue isn't virtue unless it slams up against vice. So consequently, your virtue's not real virtue. Until it's been tested... tempted.

Det. John Munch: But what if they make me take a test? I can't take tests. I always clutch. What if I take it and fail and all our dreams come crashing down?
Det Tim Bayliss: Well, then it's simple. Meldrick and I will harm you.
a ovo je suma sumarum svega:
Det. Frank Pembleton: You know, every day I get out of bed and drag myself to the next cup of coffee. I take a sip and the caffeine kicks in. I can focus my eyes again. My brain starts to order the day. I'm up, I'm alive. I'm ready to rock. But the time is coming when I wake up and decide that I'm not getting out of bed. Not for coffee, or food or sex. If it comes to me, fine. If it won't, fine. No more expectations. The longer I live, the less I know. I should know more. I should know the coffee's killing me. You're suspicious of your suspicions? I'm jealous, Kay; I'm so jealous. You still have the heart to have doubts. Me? I'm going to lock up a 14-year-old kid for what could be the rest of his natural life. I got to do this. This is my job. This is the deal. This is the law. This is my day. I have no doubts or suspicions about it. Heart has nothing to do with it any more. It's all in the caffeine.
e lepo sam znala da ako krenem da postujem u kulturi da cu da udavim ljude...eto

:kuca:
Korisnikov avatar
By Hys.
oh moram ovo da stavim:
Det. Frank Pembleton: You're not Catholic and you took communion?
Det. Tim Bayliss: Yeah, is that wrong?
Det. Frank Pembleton: If my God wins... You're screwed.
:sladoled:
By Simor
Voleo sam tu seriju svojevremeno. Naravno, Frank Pembleton i Tim Bayliss su mi bili omiljeni.

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
Munch je zakon, slatka osveta sarkazma, o jeee
Korisnikov avatar
By TKO
a Dr. Julianna Cox??? lolz

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Skyen
mmmmmm, prva ljubav zaborava nema :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
mala ispravka: david simon book Homicide: A Year On The Killing Streets
Korisnikov avatar
By jukie
Ah, stari dobri life on the street... potrefio mi se baš kada sam bio u takvom tripu... odrastanje gledaoca forenzi?arskih serija... prvo spoznavanje da na svetu postoji Džon Man?... pri?a mi se jako lepo upakovala do kraja... na kraju onog filma kad Ðirardeli umire imao sam ose?aj završenosti tog dela života... kada Adela Votson kre?e da igra oko njega... sada ne bih mogao da odgledam od po?etka jer imam taj ose?aj da su to uspomene i sada idemo dalje.

neki tip (obra?a se Ðirardeliju): "tvoj narod radi previše kriminalnih radnji"
Ðirardeli: "Da, ali zato prave jako dobre testenine" (on je Italijan)
Korisnikov avatar
By Hys.
E, da evo originala
Det. Stan Bolander: The Italians are an unforgiving lot.
Lt. Al 'Gee' Giardello: I know, but we make great pasta. It balances out.
:rotflmao:
Mlogo bi volJela da imade sigrica neka u tri dEu:shake:
evo jednog trivija linkiCha:
http://www.funtrivia.com/playquiz/quiz2872134cc00.html
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Obozavao sam tu seriju ranije. Omiljeni likovi su mi bili Manch i Bejlis
Korisnikov avatar
By zboO
hmmm...meni je Isabela Hofman (ako se tako pishe) bila njamiiii :love:

serija extra, odgledala sam sve (od prve do poslednje) epizode...i to dva puta :trep:
Korisnikov avatar
By bambola
Meni jedino Pembleton nesto vredi,i onaj klinja Italijan,zaboravila sam mu ime..Baylis mi je strasno njanjav.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jle Bejlis bese negde na pola selije prizna da je gay? :P
Korisnikov avatar
By Hys.
nope, da je bi:sladoled:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Eh, sad... Nije sija nego vrat...
Nego jeste li primetili da su u Bejlisa ubacili svasta nesto... Te je budista, te je bi, te je ovakav, te je onakav... On mu dodje ko neko zamorce :P
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mr.Ja
Eh, sad... Nije sija nego vrat...
Nego jeste li primetili da su u Bejlisa ubacili svasta nesto... Te je budista, te je bi, te je ovakav, te je onakav... On mu dodje ko neko zamorce :P
Problem je što su imali samo jake ostale likove pa nisu imali šta da im naka?e (doduše i Pemblton je imao mnogo pri?e o svom katolicizmu/ antikatolicizmu; otprilike kao Eliot u Posebnim žrtvama)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam to uvek gledala sa bakom, a kad se zavrsilo onda sam gledala one seksualne delikte gde je Munch isto prisutan. I tu skuzih kako mi je baba gay friendly.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by m..
Ja sam to uvek gledala sa bakom, a kad se zavrsilo onda sam gledala one seksualne delikte gde je Munch isto prisutan. I tu skuzih kako mi je baba gay friendly.
Ofaaaaaaj, kak ja propustih to? :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!