- 15 Mar 2006, 04:29
Zelja da se na ovu temu jave ljudi koji se osecaju na neki nacin different from other people (a da to nije gay-orijentacija, dakako), ljudi koji ne razmisljaju po kalupu, ljudi nesvakidasnji, usamljeni, a opet drcni i zeljni borbe, ljudi koji su umetnici, pa samim tim neshvaceni, koji imaju drugaciji mozak i vidjenje "soljice kafe" (a da pritom nisu na teskim drogama), jednostavno, onih 1 % koji cine ovaj svet lepsim, da mi odgovore na pitanje: kako se svakodnevno nose sa mediokritetima koji cine ogromnu vecinu medju ljudima svih seksualnih orijentacija, mediokritet smeo da skoci na svaku novu rec, , mediokritet koji se busa u grudi i naziva sebe pravednikom, visokouvazeni "mislilac" od koga se vise ne moze prozboriti nijedna mudtra rec, mediokriteti nose zlatne lance, zauzimaju najvis epolozaje u drustvu, dok se pametan,a skroman covek povlaci pred opstim bezumljem, on nasrce i nastoji da ugusi sve sto je van okvira njegovog m alog sveta ... Kako izlazite na kraj s tim? (narocito ljudi koji se bave umetnoscu, a samo oni znaju ZASTO to moze da bude tesko), narocito u vremenu i drustvu gde su novac, pa samim tim i beneficije koje iz toga proizilaze, kao i MATERIJALIZAM, merilo ljudske vrednosti, pa i mentalnog zdravlja?
Mozete otvoriti i duple naloge, kako vas ne bi smatrali UOBRAZENIM i sl. gluposti. Covek ne sme ni da kaze da je drugaciji, ironija, na LGBT sajtu. (tacnije, upravo ga i to cini posebnim, ne zeli da mase time ...) Ali, posto talentovane ljude karakterise otpor i hrabrost, nadam se da se to nece desiti, a da ce se javiti likovi koji "smatraju" da su "van klisea". Volela bih i da mi opisete svoje vidjenje "jutarnje soljice kafe", to moze biti interesantno, neka prica, interakcija sa salterskom sluzbenicom koja je takodje "drugacija" :-)
U krajnjoj liniji, ja sam primetila za ovih par nedelja neke ljude ovde koji odskacu svojim postovima, pa bih zelela da se bas ti ljudi jave, oformimo MANJINSKU GRUPACIJU UMETNIKA I POBORNIKA KULTURE NA OVOM FORUMU, a posle mozemo i na rostilj
Mozete otvoriti i duple naloge, kako vas ne bi smatrali UOBRAZENIM i sl. gluposti. Covek ne sme ni da kaze da je drugaciji, ironija, na LGBT sajtu. (tacnije, upravo ga i to cini posebnim, ne zeli da mase time ...) Ali, posto talentovane ljude karakterise otpor i hrabrost, nadam se da se to nece desiti, a da ce se javiti likovi koji "smatraju" da su "van klisea". Volela bih i da mi opisete svoje vidjenje "jutarnje soljice kafe", to moze biti interesantno, neka prica, interakcija sa salterskom sluzbenicom koja je takodje "drugacija" :-)
U krajnjoj liniji, ja sam primetila za ovih par nedelja neke ljude ovde koji odskacu svojim postovima, pa bih zelela da se bas ti ljudi jave, oformimo MANJINSKU GRUPACIJU UMETNIKA I POBORNIKA KULTURE NA OVOM FORUMU, a posle mozemo i na rostilj