Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Posto se intenzivno bavim knjizevnoscu (poezija i proza za mazohiste, ludake i za gladne, nimalo isplativa, a i nema :rock: , dakle non-commercial , pa razmisljam i o objavljivanju samo jednog dela koje sam ispisala u ovim mesecima samoce ... zelja mi je da mi preporucite sajtove koji bi me direktno i indirektno trasirali ka saznavanju novih zbivanja u domacoj i stranoj knjizevnosti (mislim, mogu da kopam po google-u, ali ako ima, a znam da ima ovde ljudi koji pisu kvalitetnu prozu, preporuka je uvek dobro dosla), sajtovi koji sadrze kvalitetne umetnicke, dakle, poetske i prozne tekstove (za zetnu znam), izdavacke kuce, urednici, kriticari, vase osobne web page-s i sl. Takodje, imam prepis svih vrsta zastite autorskih prava u jednoj podebeloj fascikli, ali mozda i koja rec o zastiti intelektualne svojine itd.

Unapred zahvalna

Angie777:serlok:
By Ulix
Novosadski casopis Polja je odlican: polja.eunet.yu
Postoji i online casopis za knjizevnost u kome mozes pokusati da objavis nesto svoje, zove se Treci trg: www.trecitrg.org.yu (objavljuju neke izuzetne stvari, par odlicnih pesnika, prozaista, ali i masu gluposti).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!