- 11 Feb 2006, 13:56
jutros sam sasvim slucajno, gledajuci jutarnju televiziju iz kreveta, uhvatio meni vrlo interesantan zaplet u RTLovoj (jedna od hrvatskih nacionalnih televizija) cheap trash sapunici 'Zabranjena Ljubav'... ovako je to nekako izgledalo:
mlada i ponekad razmazena devojka, u pokusaju da spoji davno rastavljene roditelje, u kucu na jutarnju kafu i upoznavanje sa roditeljima (koji za ovu priliku pristaju biti za istim stolom) dovodi svog novog hot decka.... ispostavlja se da decko ima srpsko podrijetlo, odnosno da mu je otac srbin i zivi u beogradu... nakon sto otac to sazna, pri odlasku 'zeta' odbija da se rukuje s njim, te naposletku rece:
Otac kcerci: Kaoko se usudjujes dovoditi izrod ratnih zlocinaca meni u kucu!?
Kcer: Ali tata...
Otac: Zabranjujem ti da vise se vise ikada vidis sa tim cetnikom!!!
(Kcer rastrojena otrcava u svoju sobu. Kamera zumira u kivne oci oca)
kakav zaplet? a?
mlada i ponekad razmazena devojka, u pokusaju da spoji davno rastavljene roditelje, u kucu na jutarnju kafu i upoznavanje sa roditeljima (koji za ovu priliku pristaju biti za istim stolom) dovodi svog novog hot decka.... ispostavlja se da decko ima srpsko podrijetlo, odnosno da mu je otac srbin i zivi u beogradu... nakon sto otac to sazna, pri odlasku 'zeta' odbija da se rukuje s njim, te naposletku rece:
Otac kcerci: Kaoko se usudjujes dovoditi izrod ratnih zlocinaca meni u kucu!?
Kcer: Ali tata...
Otac: Zabranjujem ti da vise se vise ikada vidis sa tim cetnikom!!!
(Kcer rastrojena otrcava u svoju sobu. Kamera zumira u kivne oci oca)
kakav zaplet? a?