Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

jutros sam sasvim slucajno, gledajuci jutarnju televiziju iz kreveta, uhvatio meni vrlo interesantan zaplet u RTLovoj (jedna od hrvatskih nacionalnih televizija) cheap trash sapunici 'Zabranjena Ljubav'... ovako je to nekako izgledalo:

mlada i ponekad razmazena devojka, u pokusaju da spoji davno rastavljene roditelje, u kucu na jutarnju kafu i upoznavanje sa roditeljima (koji za ovu priliku pristaju biti za istim stolom) dovodi svog novog hot decka.... ispostavlja se da decko ima srpsko podrijetlo, odnosno da mu je otac srbin i zivi u beogradu... nakon sto otac to sazna, pri odlasku 'zeta' odbija da se rukuje s njim, te naposletku rece:

Otac kcerci: Kaoko se usudjujes dovoditi izrod ratnih zlocinaca meni u kucu!?
Kcer: Ali tata...
Otac: Zabranjujem ti da vise se vise ikada vidis sa tim cetnikom!!!

(Kcer rastrojena otrcava u svoju sobu. Kamera zumira u kivne oci oca)

kakav zaplet? a?
Korisnikov avatar
By EYA
cek, cek, koja je dovela novog momka tati ?
se secas imena, bilo kojeg ?
Korisnikov avatar
By nEne
Tina i Dejan.... da, tina je razmazena manekenka, dejan je hot muzicka zvezda u pokusaju, sa sve srpskim podrijetlom!;)
Korisnikov avatar
By EYA
aaaa, mala Tinica !
nije ni cudna reakcija kad joj je cale ionako kreten i prevarant. nije ga bilo celog njenog zivota i sad kad se pojavio umislja da moze glumiti oca. tako to obicno i u zivotu biva.
sacekaj samo malo, odgledaj jos koju epizidu i verujem da ce scenaristi ubrzo srediti sve da osude taj njegov pokusaj nacionalizma.

u seriji se cak pojavljuju i pederi, Tinin pokojni brat je bio gay, a taj fotograf sto sa zivi sa njima je njegov bivsi (a i njen) :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mene zna nekad ulovit pa kao hipnotiziran zurim u taj trash ali nikad ne zapamtim ni ko je šta, ni koje kome šta, ni ko je koga šta igdje, ni ko se kako zove, ni šta su rekli...ma ništa, toliko sam hipnotiziran glupoš?u...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Mene zna nekad ulovit pa kao hipnotiziran zurim u taj trash ali nikad ne zapamtim ni ko je šta, ni koje kome šta, ni ko je koga šta igdje, ni ko se kako zove, ni šta su rekli...ma ništa, toliko sam hipnotiziran glupoš?u...
Ja gledam Bitange i princeze, baš me lepo nasmeju... imaju taman toliku dozu realnosti... a gledam i Genijalce... gde su neke epizode drasti?no bolje od drugih, zavisi koga dovedu kao natjecatelje... Zuhro je baš simpati?an natjecatelj.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma Genijalci su sasvim druga galaksija.
Jest da su i jedno i drugo licenca ali Genijalci su ipak nešto.
Zabranjena ljubav je stvarno sranje sranja.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma bitno je da su uveli pedera, koji je (gle cuda) poginuo.

Sad sam u potpunom shoku shta ja sve gledam... jedino me teshi shto mi se omaklo samo 5,6 puta i shto ne znam ni jedno jedino ime (i nije mi neka uteha, znam)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!