Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
Radio 021 - Novosadski knjizevnik i publicista Laslo Vegel dobitnik je visokog drzavnog odlikovanja za knjizevni rad koje dodeljuje predsednik Madjarske, saznaje Radio 021. Priznanje ce biti uruceno 11. novembra u Ambasadi Madjarske u Beogradu. Proslogodisnji dobitnik Februarske nagrade Novog Sada, Laslo Vegel, proletos je u Budimpesti dobio i regionalnu Pulicerovu nagradu Madjarske, koja se dodeljuje za ostvarenja iz oblasti publicistike sa akcentom na njegov dnevnik "Ispisivanje vremena, u medjuvremenu".

:hail: :hail: :hail:

Da li neko mozda ima ove Vegelove dnevnicke beleske (izdao ih je Helsinski odbor za ljudska prava, u svojoj ediciji Svedocanstva)?
Korisnikov avatar
By queeria
Skoknes do Helsinskog i trazis od njih...
Jesi li proverio na sajtu?
By Simor
Originally posted by queeria
Jesi li proverio na sajtu?
Jesam, i to je jedna od retkih knjiga koja nije u pdf formatu i koja se ne moze downloadovati sa sajta.
Korisnikov avatar
By Tot
Evo sad sam našao list Vreme broj 743 u kome je intervju sa L. Vegelom povodom ove nagrade pa ?u to ve?eras pro?itati a možda ?u i nabaviti knjige Vitgenštajnov razboj i Ispisivanje vremena u meðuvremenu
By Simor
Originally posted by Tot
Evo sad sam našao list Vreme broj 743 u kome je intervju sa L. Vegelom povodom ove nagrade pa ?u to ve?eras pro?itati a možda ?u i nabaviti knjige Vitgenštajnov razboj i Ispisivanje vremena u meðuvremenu
Preporucujem sjajnu knjigu "Bezdomni eseji", koju je izdao Samizdat B92.

Vegel je pisao i drame, ali, na zalost, nisam imao prilike da ih citam.
Korisnikov avatar
By Tot
Sim?e, bacam se na ?itanje Lasla Vegela. A potrudi?u se i da pronaðem tu knjigu koju pominješ. Nemaj brige.

:) )
By Ulix
Trenutno citam Exterritorium i odusevljen sam. :hail:
Procitao sam jedan clanak o njegovim dramama i dodao Juditu i Medejino ogledalo na listu za citanje.
By Simor
Da, Exterritorium je odlican! Ma, Lacika je odlican! :)
By Ulix
Originally posted by Simor
Da, Exterritorium je odlican! Ma, Lacika je odlican! :)
Preporuci i neku dobru knjigu njegovih eseja!
By Simor
Preporucujem Bezdomne eseje. Svidelo se meni, svidelo se Totu, sta ces vise od toga. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!