Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
joj, ne mogu sve da procitam, osecam da ce mi glava puci ako procitam... :smeh: :rida: :smeh: izvini zbog toga...

ali, ako mislis na onaj film "gde je sve srednjevekovna scenografija a onda opale mitraljezima", gledao sam taj film, kad sam bio mali :D i ne secam se kakav utisak je ostavio, ali secam se da sam buljio, zbog "homo elemenata"... :panker:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni se taj film mnogo dopada... :klap: gledala sam ga par puta ali pre prilicno godina... ipak, tacno se secam atmosfere i nekih scena, iako to ne pamtim za neke filmove koje sam mnogo skorije gledala... Nemam sad vremena da iscitam sve sto si napisao ali cu iscitati pa kad se podsetim, mozda napisem jos nesto...
By Storm
Kada sam prvi put gledao Edvarda II, bio sam prili?no u šoku i nije mi se svideo.
Na drugo gledanje je bio vrlo, vrlo dobar.
Tada sam se prvi put zainteresovao za Marloua.
Tilda Swinton je odli?na, i žao mi je što je nisam video u još nekim filmovima.
Kralj i njegov ljubavnik su sve vreme u pidžamama, Mortimer je pravi...
Omiljena scena: kada mali naslednik igra (ima ženske minðuše) na kavezu u kome su njegova majka i Mortimer, uz muziku iz Krcka Oraš?i?a.
Korisnikov avatar
By djo
za sve ljubitelje tilde swinton preporucujem toplo 'orlanda' mislim da nije prikazivan kod nas u bioskopima, ali verovatno moze da se nadje na dvixu. inace u tom filmu kraljicu elizabetu glumi quentin crisp :)

enivej drhtao sam kao prutic kada sam u 1 razredu gimnazije uzeo edwarda II iz video kluba :) posle sam odgledao skoro sve jarmanove filmove, osim karavadja, sto je ludo jer je u jednom periodu bio bar jednom mesecno prikazivan na 'politici'

envej, sladokuscima preporcujem 'garden' od istog reditelja :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako ljudi mozete sve to da citate :lood: :cvece:
Korisnikov avatar
By djo
ajde ajde... sta se iscudjavas :mete:
By SHY
Film je odlican ,samo nisam zano da je prslo toliko godina od kada sam ga gledao.
Korisnikov avatar
By EYA
gledala sam ga pre nekih desetak godina, i odusevila se neobicno kreativnom izvedbom.
ako ga neko ima na divix-u, volela da bih da ga imam u kolekciji, a to se zaista moze reci za jako malo filmova.
pre par dana sam bas spominjala ovaj film i gle cuda kada sam sad ugledala ovu temu i shvatila da ima jos ljudi koje je odusevio... inace su svi koje sam do sada pitala slegali ramenima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!