Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Juuuu, otkacene li familije, al super emisija.

Black widow je za mene najbolji chopper u celom serijalu, ostali su americka patetika.
By Storm
Uh dobro je, ima još ljudi koji to gledaju.
:friends:
Pa jeste, porodica je otka?ena. Zanimljivo mi je i to jurcanje da na vreme završe posao.
A ima tu još dobrih motora - onaj svemirsko-robotski za Willa Smitha, ali ima i patetike. Ameri.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Taj za Smitha sam propustio. Inace onaj mali sto jim boji motore, e taj je stvarno majstor.
By Storm
Matori se upravo dere na Polija. A pre toga je imao i ozbiljan fajt sa Majkijem.
:puzzle: :lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Aaaa, obozavam da ih gledam <a i malo se lozim na Pola mladjeg:doh:>!!!
Samo me malo smara sto dele pravljenje jednog motora na dve epizode, tako da obicno ne vidim potpuno gotov motor. bas zato sam se smorila za motor Vil Smita jer je delovao obecavajuce..

Jel moze neko da napise termine, ali sve sa reprizama? Svaki put zaboravim i racunam all over.
By Storm
Pa ja znam samo za termin u 11, a reprize su .... :neznam:

Ina?e, ve?eras je Majki napravio svoj prvi motor. I uopšte nije loš.
Korisnikov avatar
By Rei
Povremeni ih gledam ali zato shto su dobri tipovi :D
Osim onog smotanog debelig naravno... :)
Senior jes' da je mator ali bez one shugave bradice bash bi bio frajer. :blenta:

A motori... Ne interesuje me to. :zeva:
By Gost
Originally posted by Storm
Anyone?

Pre neki dan gledao emisiju o pravljenju "Black widow". Potpuno sam se oduševio.
http://dsc.discovery.com/fansites/amcho ... widow.html

Potpuno su ok ekipa, i Teutuls i cela radionica.
Paul Jr. je vrlo talentovan.
Neki put su mi njihove svaðe dosadne, ali ?ak i to ima neki smisao - umereni "Real world show", taman za Discovery.

:)
Ok su.
Al' ipak je za mene prime time
na Discovery-ju ponedeljkom od 21.00-23.00.
By жњ
MATORI JE FACA! da sam musko, bila bih takva! :prst:

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Svidja mi se brada od seniora, ali ne znam koji mu je da se onoliko dere. Da sam na mestu one dece zabio bih mu motornu testeru u glavu. Koji je bre on kuwac da propoveda nasilje u porodici pred nedužnim gledaocima Diskaverija?
By жњ
Originally posted by jukie
Svidja mi se brada od seniora, ali ne znam koji mu je da se onoliko dere. Da sam na mestu one dece zabio bih mu motornu testeru u glavu. Koji je bre on kuwac da propoveda nasilje u porodici pred nedužnim gledaocima Diskaverija?
batina je iz raja izasla ;) zato ga i sinovi onako slusaju :D
By Fifi Holbein
ja imam sve epizode na dvd........i znam ih napamet naravno..........a pri tome me motori uopste ne interesuju.......u stvari ne kapiram bas tacno zasto mi se serija svidja........uopste
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!