Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
Novi rijaliti....
!
Chovek moze da se slatko nasmeje, ali i da se rasplache!

Bio mi je smeshan onaj krezubi Vojvodjanin koga je zena navatala da se dopisuje za drugom zenskom preko mobilnog.....pa ovaj sad oce da se izvadi i izvini zenici svojoj, tako shto joj je napunio punu kucu cveca!
Naravno sve to finansira Pink, uz jedan uslov da se sve to snimi!!!

:piggy: :piggy: :piggy:

SHTA BISTE VI URADILI ZA VASHU LJUBAV!
NEKA IDEJA?!:iskolacen:
Korisnikov avatar
By M M and I
jos jedno u nizu sranja :bljak:
najgore sto postoji na TV-u su reality shows...:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene je rasplakala hendikepirana devojcica Zvezdana, za koju su Ivan iz LEGENDI, Bora Corba i Milan Kalinic specijalno srocili i otpevali pesmu pod nazivom "Zvezdana", a sve po ideji njenih roditelja.
Dirljiva je bila i ona samohrana majka, koja je "sve za ljubav" svoje cerke, uspela da joj preko Pinka i te emisije obezbedi obuku za voznju.
:radosnice:
Ima u emisiji pateticnih, pa i bljutavih momenata, ali opet - zahvaljujuci Pinku, sirotinja je u prilici da priusti sebi neke radosti i zbog toga podrzavam ovaj show program.

Licno, necu se obratiti ekipi te emisije da mi pomogne da ucinim "sve za ljubav" nekoj meni dragoj osobi, jer nisam voljan da pred kamerama izvodim sentimentalne scene.
:sweet:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kona?no su komerijalizovali emocije.. sad je baš sve u komercijali! .. kao ideja mi se nimalo nije dopala, jer sam mislio da je ljubav nešto što treba držati dalje od malih ekrana...

Pri?e poput Zvezdanine i cure koja je pronašla svoju majku govore da nije sve crno i belo.

@Najs: On jos moze da prodje onako, kao osrednji... ali njegova zena je show! Ibojka Vajs :) i ime joj je vanserijsko kao i gabariti ... osmeh neponovljiv... žao mi je što nisam snimio tu emisiju... piššššš
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by M M and I
najgore sto postoji na TV-u su reality shows... :ostrisekiru:
:klap:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Slazem se...

Ukacio sam 20-ak minuta te emisije i kad pomislim na to sto sam video samo jedna rec mi pada na pamet - DEGUTANTNO !!!
Ta kolicina patetike, Milan Kalinic i Sanja Marinkovic na istom mestu...
Too much for me...

:bljak: :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja nekako ne mogu da se ne raznezim kada vidim sirotinju kako grca od srece sto je dobila, recimo, egzoticno putovanje.
I sam bih se, kazem, prijavio, samo da se ne sramim iskazivanja emocija pred tolikim auditorijumom.
A ako se vec nadjes u takvoj emisiji, nije red da ne zaplaces, ne ?
:radosnice:
Korisnikov avatar
By KiWi
nema šanse da se prijavim! ... ljubav mogu da dobijem i na ''lakši'' na?in ... Show je veoma popularan u svetu, jer su ukombinovali dve stvari koje daju dobitnu kombinaciju. Emocije (koje su razlog zašto pola planete gleda španjolske serije) i RealityShow koji je poslednjih godina hit u svakom obliku (Od BigBrothera, preko onih što jedu žive iznutrice krava do onih pripravnika...) ... prosto nije moglo da ne proðe... matematika ne greši ili kako kaže Sofronije (cifre ne lažu) ....

Ali, shodno tome, onaj ko ne voli španske sapunjare i ne gotivi reality show emisije, ne?e voleti ni ovo!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitanje je sta ciniti ako nas neko uvuce u emisiju, prijavivsi se da ucini nesto za nasu ljubav !
Kako se postaviti ako ekipa emisije nenadano bane na nasa vrata?

:pilence:
Korisnikov avatar
By Kupper
Kad bi videli tu poznatu umetnicu sa tvog avatara jurili bi te da im se izjadas. El to Vesna Rivas??
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*
Pitanje je sta ciniti ako nas neko uvuce u emisiju, prijavivsi se da ucini nesto za nasu ljubav !

Aaaaaaa! .... što to govoriš? .. šta sad treba da se natripujem? .. ima jedna dileja iz zgrade preko puta mene (za one koji prate moje postove, to je ona droljica što mi je dvogled kupila) koja je stvarno spremna baš na sve ... ma ne?u otvarati vrata u tom slu?aju!!! ... (ipak, da je odbijem pred kamerama, ne ide.... to bi se odrazilo na moju karijeru)....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Originally posted by *deni*

Aaaaaaa! .... što to govoriš? .. šta sad treba da se natripujem? .. ima jedna dileja iz zgrade preko puta mene (za one koji prate moje postove, to je ona droljica što mi je dvogled kupila) koja je stvarno spremna baš na sve ... ma ne?u otvarati vrata u tom slu?aju!!! ... (ipak, da je odbijem pred kamerama, ne ide.... to bi se odrazilo na moju karijeru)....
To ti kazem. Ako ekipa bane, nema smisla da ne prihvatis igru i poletis toj, kako si je nazvao, droljici u zagrljaj pred kamerama.
Pogotovo ako ces mufte ( sve za ljubav ) ucariti neku materijalnu dobit.
:vatroslava:

Kupper
Kad bi videli tu poznatu umetnicu sa tvog avatara jurili bi te da im se izjadas. El to Vesna Rivas??
Vesna Rivas, glavom, bradom i drazesnim kikicama. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Oh boze! Sta li ova tema radi u folderu KULTURA i UMETNOST...nema veze sa kulturom a sa umetnoscu jos manje...:wcsolja:
Korisnikov avatar
By *deni*
No, ali sa subkulturom ima itekakve veze, a i to je neka podvrsta kulture.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Dina
I meni je preterano i kicasto... Ali posle Zvezdaninog pojavljivanja su se iznenada neki ljudi oko mene setili da postoje problemi sem njihovih... Zanimljivo da su se "Zvezdana" oko sebe setili tek kad su ugledali Zvezdanu na TV Pink... Ma koliko da je to porazno, mozda sama emisija i nije losa jer podstice na kakvo takvo razmisljanje o drugim ljudima.
Korisnikov avatar
By KiWi
Evo je Ceca u SZLj .... šteta što mi je ?ist pink.... ina?e bih ripovao par sli?kica... no, nije ni važno... verujem da Status upravo odraðuje taj posao :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Oh boze! Sta li ova tema radi u folderu KULTURA i UMETNOST...nema veze sa kulturom a sa umetnoscu jos manje... :wcsolja:
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Oh boze! Sta li ova tema radi u folderu KULTURA i UMETNOST...nema veze sa kulturom a sa umetnoscu jos manje... :wcsolja:
Prosto... sve što je na televiziji ima pravo da se naðe ovde (?ak i najve?i trash) ... jer je televizija nastala iz kinematografije, koja je, kao što je poznato, sedma umetnost ... Dakle, i najve?i trash na TV može da se proglasi za umetnost.. to samo zavisi od onog ko ta trash gleda i u njemu pronalazi smisao i zna?aj ... tako gledano, sve oko nas može biti umetnost, a samim tim sve može biti u ovom folderu... prosto da prostije ne može biti.

P.S. U ovoj emisiji nisu vulgarni i nekulturni.. Dakle ako nisu nekulturni, verovatno su kulturni.. eto još jednog razloga!
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwi
Dakle ako nisu nekulturni, verovatno su kulturni.. eto još jednog razloga!
Sasvim prihvatljivo i logicno stanoviste.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa i onaj sto vodi 'Tabloid' na BK nije nekulturan a gore emisije skoro da nema. Ima, lazem - 'Svet u boji'. I tu su vrlo kulturni. Mislim one spodobe koje vode to vrlo kulturno pitaju goste s kim su spavali, s kim se kresnuli, kol'ko puta su pusili....
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Kupper
Pa i onaj sto vodi 'Tabloid' na BK nije nekulturan a gore emisije skoro da nema. Ima, lazem - 'Svet u boji'. I tu su vrlo kulturni. Mislim one spodobe koje vode to vrlo kulturno pitaju goste s kim su spavali, s kim se kresnuli, kol'ko puta su pusili....
Jao, Aleksandar je smešan sav sa onim prsti?em. Što se ti?e Sveta u boji, ja to ne ra?unam u emisije. To je komercijala. Iznajmljeni termin. Šteta što nisam gledao taj deo kada pitaju koliko je puta pušeno.....

Btw. ''Tabloid'' je ranije išao na NSPlus.... baš dugove?na emisija... ali je emisija.. onako.. mlaka... možeš da zaspiš dok je gledaš... Mene je i jadna Isidora smorila u toj emisiji (u kombinaciji sa turbofolkerkom koja peva pop i neiskusnom ljubavnicom koja piše erotske romane). Samo ne vidim vezu Alkesandra Filipovi?a i emisije sve za ljubav....

All you need is love! Indeed!
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemaju veze. Povukla me tvoja prica o 'Dakle ako nisu nekulturni, verovatno su kulturni', sto mislim da bas nije tacno.
Korisnikov avatar
By KiWi
naravno... to je samo igra re?i...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam odlucio da vise ne gledam emisiju "Sve za ljubav". Prizori u njoj su preterani za moje jadno srce.
Rasplakao sam se kao malo dete kada sam u poslednjem izdanju ove emisije video susret majke i cerke, koje su odvojene jedna od druge jos dok je cerka bila beba.
Do susreta je doslo na inicijativu sada dvadesetpetogodisnje cerke, koja je saznala da joj davno izgubljena majka zivi u Holandiji. Ekipa emisije je nasla majku i uredila da ona doputuje iz Holandije. Dok se sa ekipom vozila u susret cerki, zena je u kameru ispricala potresnu pricu zbog koje je, pre 25 godina, bila prinudjena da se odvoji od tek rodjene cerke. Opisala je kako ju je muz, otac njene cerke, maltretirao i drzao je cak nad terasom stana, u nameri da je baci u ponor i kako je morala da pobegne, jer ni od policije nije uspela da dobije zastitu.
Kada je ekipa stigla pred cerkin stan, usledio je veoma potresan susret majke i cerke, koji je bio posebno dramatican zbog toga sto cerka nije pre toga bila obavestena da joj je majka stigla.
Toliko sam se potresao, da sam resio da vise ne gledam tu emisuju.
:odbij:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne radi se o ovoj emisiji... ali ne nadjoh nijednu odgovarajucu temu, pa se setih ove teme na kojoj smo pisali o Zvezdani, pa mozda nekog zanima da pogleda i realnu (pretpostavljam) a ne bajkovitu verziju... Veceras u 22 h na RTS1, `Kljuc`, `Rasizam zdravih` - emisija o hendikepiranima.
Korisnikov avatar
By KiWi
hvala za dojavu, gleda?emo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!