Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Originally posted by fencysmurf
ha, pa ja sam maznuo neko starije izdanje sa onih standova na vrhu sale... tamo gde se golubovi mesaju sa prodavcima knjiga...

ali javi se na U2U ... zaista cu ti je rado pokloniti :D

:marinac:
... zaista cu ti se rado javiti :D

Sta ste kupili na sajmu? Moja biblioteka je bogatija za knjige D. Kisa, Albaharija i Dubravke Ugresic.
Sve u svemu: mnogo knjiga, malo para. Nisam kupio dosta toga sto sam planirao jer je bila guzva... a ni para mi nije ostalo za bilo sta osim orbit zvake.
Korisnikov avatar
By Mars
Pozdravljam pojavu da su sve knjizare bile otvorene u gradu i da je u njima takodje vazio sajasmski popust, tako da mi stvarno nije padalo na pamet da se guram i guzvam po halama. :up:

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
By fencysmurf
Originally posted by Mars
Pozdravljam pojavu da su sve knjizare bile otvorene u gradu i da je u njima takodje vazio sajasmski popust, tako da mi stvarno nije padalo na pamet da se guram i guzvam po halama. :up:

dole bar kodovi i elektronska zastita :D
Korisnikov avatar
By Mars
A, daaaa.... Knjige i 'leba, je l' tako beshe?

Pa znas sta... Ako si mangup i resen da uspes, ni el.zastita nije nepremostiv problem. :)

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Ulix
Sta ste kupili na sajmu?
Mene je sramota da kažem...
nisam kupio nijednu knjigu :shok:
Tri knjige sam napokon video i prelistao i nisu mi se svidele... onaj štand na kome sam o?ekivao da ?u na?i mini enciklopedije imao je samo naslove iz te edicije koje ve? imam... ipsov štand nije imao NIŠTA o životinjama... Platoov je imao ali to su bile knjige ispod crte na mom spisku (i ekstra velike pa bih se srušio niz one strme stepenice dok ih iznosim)... neke knjige su naravno bile skuplje nego u knjižarama... a nekih jednostavno nije bilo...
i?i ?u ponovo na zadnji dan sajma da vidim da li su promenili štandove...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
nisam kupio nijednu knjigu
Ako mislis da je to sramota, samo se seti one najbrojnije armije nesrecnika koji sa sajma izlaze sa knjigama Jarac, Ribe i sl, i Ljubav u Kairu/Tunisu/Kurcu/Palcu...

By fencysmurf
A, daaaa.... Knjige i 'leba, je l' tako beshe?

Pa znas sta... Ako si mangup i resen da uspes, ni el.zastita nije nepremostiv problem. :)

ummm.... nije fora krasti kradje radi... ali sajam , pa atmosfera, pa prodavci koje libo tuki za knjige, pa miris pljeskavica na ulazu ;) .... atmosfera
By Ulix
Originally posted by jukie
Originally posted by Ulix
Sta ste kupili na sajmu?
nisam kupio nijednu knjigu :shok:
Pa stvarno! :shok: Kunderin roman preveden (Identitet), Albahari objavio novi (Pijavice), nova knjiga iz Kisovih sabranih dela, Zlatno runo u pretplati...
Knjiga kol'ko hoces ali para nema.
Korisnikov avatar
By waterlily
Kupih devet kom dva Albaharija, Ostera (njujorsku trilogiju),Agotu Kristof , Autobiografiju Maje Plisecke (baletske decije bolesti), Nadin Gordiner (Prica mog sina),Kao voda za cokoladu Laure Eskivel, Moravijin Prezir i jednog Selindzera. Za enciklopedije se bruka nije imalo para.
Korisnikov avatar
By Mars
@w.lily, sta od Agote Kristof? Nesto novo?

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by waterlily
Za enciklopedije se bruka nije imalo para.
?injenica je da uglavnom nisu ništa "sa slikama i tekstom" stavljali na štandove a da nije ve?e od ku?išta ovog mog kompjutera... e onda sav taj papir i boja moraju i da koštaju...
Bio sam poslednjeg dana od 10 do 11 (i tiskao se u grupi na ulazu od 9:45 pošto su otvarali vrata tek u deset...). Našao sam dve mini enciklopedijice (od 5 iz te edicije koje sam planirao), Psa u pola no?i i tu knjižicu Niko nije ljut. Ukupno potrošeno 250+250+420+250=1170 dinara.
BTW mini enciklopedijice ?e uskoro prevoditi i na srpski (samo ne te o prirodi nego one druge - vitezovi, kultura i sli?no) i košta?e isto 250 dinara; tako da ?e ove nepotrošene pare ležati neko vreme u šteku.
Korisnikov avatar
By waterlily
@w.lily, sta od Agote Kristof? Nesto novo?

Ma jok. Veliku svesku.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheheh ja sam pravi evgenije otisao sam na sajam knjiga kupio 2 knjige i GACE hhahahah
Inace knjige su:
Robert Jordan - Dolazak senke 2 deo
i Nit lepote
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Bio sam kao Keri Bredšo u prodavnici cipela...

Elem, draga i ja smo kupovali dok smo imali kako da nosimo. Kod se ranac napunio i vise nije bilo slobodnog prstica da se okaci kesa sa novom knjigom, prestali smo. Plen je bio nekih tridesetak knjiga.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A jel mogu ja da vam budem dete? :sweet: Ja sam imao para samo za 2-3
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Mr.Ja
A jel mogu ja da vam budem dete? :sweet: Ja sam imao para samo za 2-3
Pazi ti malog grebatora!!!

Uci, radi, pa zaradi, to ti je moja roditeljska pouka. :nokti:

I nemoj da razbacujes pare za kulturu na donji ves!!!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Uostalom, ako mi ti budes dete, ja cu pre ili kasnije da zavrsim na sudu sa tuzbom zbob protivprirodnog bluda. :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ali to su bile nandzaraste gace! A i drustvo sa kojim sam isao na sajam nije moglo da izdrzi moj tempo, dakle pokupili smo se i otisli.... smrc Ko da su na maratonu, a ne na sajmu knjiga
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ali narandzaste gace mislite o tome (slip)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ali narandzaste gace mislite o tome (slip)
:psiholog:

Postao si opsednut narandzastim...

Dosao sam do zakljucka da su zute bolja kombinacija - mozes da ih ne menjas 7 dana, a da se nista na njima ne vidi!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sta sa mirisima?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
A sta sa mirisima?
Eh, pa sad....

Smislis vec nesto i sam! Ja sam ti dao idejno resenje, a ti me davis detaljima!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheh sto je najgore, moja draga mama je uspela da mi ofarba jedno 10 pari gaca u zuto tako da je taj deo vec obavljen ccc
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Heheh sto je najgore, moja draga mama je uspela da mi ofarba jedno 10 pari gaca u zuto tako da je taj deo vec obavljen ccc
Bolje u zuto nego u roze. Moja keva je redovno zaboravljala crvene salvete po ves masini.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To objasnjava neke stvari...
By Ulix
Originally posted by konstantin laufer
... i opet ne kupih sve.
Da sam kupio bas sve sto sam hteo morao bih da kupim i novu policu sa knjigama a onda i neki stan da ih sve u njega stavim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!