Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Ako sam dobro dešifrirao (jbg. ?irilicu više pogaðam nego ?itam), to je pitanje koje i mene ve? neko vreme interesuje. U stvari dok nisam došao na forum, nisam ni znao da se piše "srpski" a ne "srbski".
By Storm
Bezveze.
Da su pravi Srbi, i da zaista poštuju srspki jezik i sve njegove specifi?nosti morali bi da pravilno koriste "jedna?enje suglasnika po zvu?nosti".
Malo paranoi?no. U stvari malo više paranoi?no...
Korisnikov avatar
By 2kune
Eto novohrvatski i kod vas... :smeh:
Korisnikov avatar
By ciceron
Joj sto mi idu na zivce ovakve inicijative. Sve mi to smrdi na "Obraz". Ne podnosim to vracanje u srednji vek i te arhaicne detalje. A ljudi koji ovo pisu, bolje da se zaposle i rade nesto korisno u svom zivotu sem sto izmisljaju, paranoisu i sire mrznju.
Dole arhaizmi! Ziveo Vuk Karadzic!
Korisnikov avatar
By KiWi
Mla?enje prazne slame... ima toliko stvari koje su bitnije od toga ... menjaju se vremena, menja se jezik... to je ono što jezik ?ini živim.... stvarno tra?enje vremena ... posla?u im mail kao naznaku u kom pravcu bi trabali da idu...
Korisnikov avatar
By Kupper
Ophi, prijatelju, svasta je bilo samo na B predlog. Valjda je to bila sustina prvog linka? Za ovaj drugi nemam sta da dodam pored vec napisanog u peticiji.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovakve teme, ovakve inicijative, ovakvo trosenje vremena i energije, ovako usmerena strast - samo me ucvrscuju u dubokom uverenju da ovom narodu spasa nema, bio on srpski, srbski, Srpski ili Srbski. Amin.
Korisnikov avatar
By * NajS *
:pop:

Pa na internetu se mogu naci veoma 'raznovrsni' sajtovi...od toga koji nas uche da se kaze Srbski 'mesto srpski, do onih koji kazu da je srpska drzava stara vishe od 4000 godina!

citiram:

''Drevna drzava Srbina cara Nina (oko 2.000. god. st.e.) bila je svetsko carstvo ...''

nastavk mozete videti na http://indic1.tripod.com/istorija.htm

:pop:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by * NajS *

''Drevna drzava Srbina cara Nina (oko 2.000. god. st.e.) bila je svetsko carstvo ...''

nastavk mozete videti na http://indic1.tripod.com/istorija.htm

Hvala ti za ovaj link. Odavno se nisam tako nasmejao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!