Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Gost
Kontala sam dal' ovo da stavim u DiP ili ovde, pa se ipak odlu?ih za ovde, ljepše je. :D
Daklem, ako nekog ovo zanima, a bidne u stanju da se dovu?e posle žurke u ?etvrtak, evo informacija:

I.P. Geopoetika u saradnji sa Filozofskim Fakultetom u Beogradu organizuje gostovanje Vesne Goldsworthy, autora knjige ''Izmišljanje Ruritanije'', profesora Univerziteta u Kingstonu (London) koja ?e razgovarati sa studentima i profesorima na teme:

-Kako se na Balkan gleda spolja

-Kako je zapadna industrija stvarala balkanske stereotipe

-Gde se Balkan nalazi danas

Pozivamo Vas da u?estvujete na ovoj tribini koja ?e se održati u petak 28. oktobra 2005. u 11.00 ?asova- sala 108
Korisnikov avatar
By waterlily
Jedinu knjigu te autorke koju skoro poceh da citam je "Chernobyl Strawberries" i za sad mi se mnogo dopada. Steta sto, nazalost, jos nije prevedena, a po ranijim tvrdnjama autorke, nece ni biti.

Za dolazak na tribinu... ne verujem da cu biti u stanju za bilo koji vid intelektualnog delovanja nakon zurke, mada hvala na info-u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!