Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Hugo
U petak 14.10.2005,malo pozoriste Dusko Radovic je svojom premijerom Okamenjeni princ jos jednom nam pruzilo predivnu predstavu(dansko-srpska koprodukcija) koja na izuzetno kavalitetan nacin prikazuje koliko kvalitetno ili suprotno nam se pruza da odrastemo....Naravno uz fenomenalnu glumu Gorana Jevtica i Ivana Tomica toplo preporucujem predstavu,a ako je neko gledao voleo bih da cujem komentar.................
Predstava zavrsena stihovima:
"Bio jednom jedan kamen.
Bio jednom jedan decak.
Bilo jednom jedno dete
Koje nikada nije dobilo svoje JA......"
H.Mankel
Evo dovoljno i da niste pogledali predstavu ovih par stihova nazalost obelezavaju pojedince,naravno ne svojom voljom.....Koliko je SLOBODNO vase JA,koliko je bilo sputavano u razvoju i sta je taj kamen razbilo da bi danas bili to sto jeste????
Okamenjeni princ ili slobodan princ ste?
Korisnikov avatar
By Vlada T
Okamenjeni princ? Good, at least I'd get something stiff.
By Hugo
Naravno izvinjavam se zenskom delu foruma,jer kada postavljam temu zaista pozdrazumevam da su pitanja postavljana svim clanovima bez explicitnog isticanja....Ako i zaboravim da napomenem ja to podrazumevam,tako da za ubuduce molim da se niko ne uvredi.....Evo u okviru ove teme pozivam i "princeze"?:hail2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!