Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By face2face
Originally posted by Stripi
Primalni strah RTS komesara Aleksandra Tijani?a da posle "Nacionalnog dnevnika" na neprijateljskom TV "Pinku" više ništa ne?e biti kao nekad-bio je sasvim opravdan: samo sedam dana emitovanja centralne informativne emisije na "Pinku" pokzalo je koliko je famozni tv "Dnevnik" u RTS produkciji jedna okoštala, okamenjena i dosadna forma. Za razliku od Tijani?evog politi?kog mezim?eta , "Nacionalni dnevnik", uz sve teku?e primedbe logi?ne u ovoj po?etnoj fazi-izgleda kao totalno osveženje u informativnom diskursu. Autorski pe?at-svejedno da li "Nacionalni dnevnik" vodi Aleksandar Crvenjakov, Mihajlo Kova? ili sjajna Tanja Jordovi?-osnovno je obeležje emisije u kojoj ne samo da imamo pristup najnovijim informacijama ve? i neophpdni background, bez obzira da li je re? o istoriji helikopterski nesre?a u nas ili jasno sažeti brevijar o sportskim dešavanjima. Mogu?nost uklju?enja iz ?itavog sveta, svejedno da li je re? o Njujorku ili Podgorici ili Prištini (nau?no fantasti?na ?injenica za RTS!), svakom od "Nacionalnih dnevnika" daju aktuelnu prepoznatljivost, ali i mogu?nost da, kona?no, gledalac dobije informaciju iz prve ruke.

U prvih sedam dana, Tanja Jordovi?-brzinom reagovanja i veštim baratenjem tajminga-pokazala se prvom zvezdom "Nacionalnog dnevnika", mada valja o?ekivati da se Crkvenjakov (iz dana u dan sve bolji) ili Kova? (na po?etku oprezan, danas ve? mnogo opušteniji) vrate u formu iz svojih zvezdanih vremena, za što je potrebno samo malo strpljenja.Petar Lazovi? mora?e baš da zapne i dokaže da mu je mesto meðu Autorima: o?igledno je da dugo nije bio pred kamerama i da je malo više uplašen nego što bi se o?ekivalo. Ali, bez obzira na uspone i padove, ve? je sad kristalno jasno da je potez Željka Mitrovi?a spram "Nacionalong dnevnika" bio revolucionaran: prvi put nakon mnogo godina, ?ovek može da gleda informativnu emisiju bez straha da ?e ga ugušiti saopštenjima, formalnim izjama, tupavim prilozima i propagandnom retorikom.

Svako onaj ko je makar jednom gledao "Nacionalni dnevnik" više se nikada ne?e vratiti Tijani?evom "Dnevniku" u kojem-sve ?eš?e, svaki dan-slušamo lažne pri?e kako je RTS popularniji od "Pinka", kako je "publika izabrala" i kako, ho?e nam se re?i, bez RTS-a nema života.

Ima, i te kako. Manipulacija podacima o gledanosti tipi?an je sujetni na?in Aleksandra Tijani?a da pokuša da se odbrani od onoga od ?ega odbrane nema-da je TV "Pink" najgledanija televizija u zemlji! Bolja je u svakom segmentu, zanimljivija i raznovrsnija! Tek da se zna!

Evo ga, Tijani? u Pink panici -------->Slika
Šta kažete na ovo? MR.BIG si baš dao truda ovog puta. Pogotovo ove parole na kraju teksta :lol:

Ina?e, ovo je prekucani tekst iz prošlotjednog Scandala koji mi je velikodušno provajdao Bdjo :kiss:
a SCANDAL je inace respektabilna novina....buahahahahahaha
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Originally posted by Stripi
Primalni strah RTS komesara Aleksandra Tijani?a da posle "Nacionalnog dnevnika" na neprijateljskom TV "Pinku" ...
....Ina?e, ovo je prekucani tekst iz prošlotjednog Scandala koji mi je velikodušno provajdao Bdjo :kiss:
Dok sam ovo citao osetio sam tolko jaku frustraciju da mi je doslo da polomim tastaturu, iscupam misa, da mucim svoju macku, slomim televizor dok je na Pinku, uradim nesto, nesto sto ce ostaviti poruku buducim pokolenjima.

Sad vise ne zelim, cak mislim da takve stvari nisu ni vredne pomena. Ionako, kazem, nemam TV kad nisam kod svojih i veoooma sam srecan. :unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!