Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by pazzazPredstavu toplo preporu?ujem .. gledao sam je pre Bitefa sa jednim forumašem ... umalo se ne zaljubih u glavnu glumicu ... veoma smisleno i slojevito ... Samo ne kapiram šta je Slobodan iz Hronike 39. Bitefa hteo da kaže re?enicom ''No name: Snežana - No comment: Slobodan'' ??
.... No Name: Snežana po Robertu Walseru ....
Originally posted by bojandjoNazalost to je ziva istina.
ali mi smo mala, prilicno zatvorena kultura i svako talasanje je nedobrodoslo...
Originally posted by KiwiMože, a mogao bi i da doðeš do mene kada budem montirao snimak predstave....pošto se Bubica smiluje da mi donese trakeOriginally posted by avalonMedonjo, mogli bi ponovo da idemo da pogledamo
ZAKLJU?AK: Obavezno pogledati "No Name: Snežana"![]()
?
Originally posted by bojandjomislim da taj fenomen nije vezan samo za BITEF, bar gledam na primeru BAM New Wave festivala u NY koji se drzi manistream evropske avangarde i ne mice vec godinama - vidis gomilu interesantnih stvari ali na kraju ostanes sa deja vu ukusom u ustima
huh... bitef je jedna komplikovan drustveni dogadjaj... sa jedne strane je uzasno znacajan za beograd, ali na zalost svoj svetski znacaj i relevantnost je izgubio sa krajem hladnog rata. 60ih i 70ih beograd je bio jedino mesto gde su trupe sa obe strane celicne zavese mogle da se sretnu. takodje u tom periodu bitef je zaista dovodio najnovije pozorisne tendencije u beograd, nekada cak i pre nego sto su postale svetski prihvacene - grotowski, wilson, living theatre...
na zalost u poslednjih 15ak godina bitef je postao samo jedan skupi mainstream festival, bez mnogo rizikovanja i bez preterano sluha ili nerva za aktuelnosti u pozoristu... koji je bitan samo beogradskoj publici i jos uvek predstavlja jedan od markantnijih festivala u regionu, ali na zalost ne i u evropi...
sa druge strane, drzavna pozorista i pozorisni milje u beogradu nikada nisu podnostili bitef. on nije za ovih 39 godina nije ostavio nikakve tragove u mainstream repertoaru u beogradu, desava se tih 15 dana u septembru svake godine i to je to... postoji otvoreni animozitet izmedju bg pozorisnog establishmenta i bitefa sto je paradoks... ali mi smo mala, prilicno zatvorena kultura i svako talasanje je nedobrodoslo...
anyway, uvek mi je drago kad vidim koliko ljudi ide na bitef i kolika je to radost za obicne gradjane, 'nestrucnu' publiku, ljubitelje pozorista, koji su zeljni bilo kakve promene u ucmalim mocvarnim vodama redovne pozorisne sezone i repertoara... eto toliko...
Originally posted by avalonda, trebalo bi je pogledati jer je jedna od najboljih predstava u beogradu poslednjih godina. steta je sto bi ta predstava trebalo da se igra u jdp-u (stupica) ili bdp-u, ali ochito samo anja susha prepoznaje odredjene ljude.
Ne bi me ?udilo da saznam da i mene znaš uživo![]()
ZAKLJU?AK: Obavezno pogledati "No Name: Snežana"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!