Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

To sam ja. Glorija Erlenvajn zvani Gorki. Imam devetnaest godina. Upravo sam završio srednju školu. Ja nemam mamu, ali imam lažnog tatu i još lažniju mamu. Šalju me na studije u Beograd, baš kada sam primetio da fejk tata kreše novu pralju.
Kona?no sam slobodan.
Jašem na kur?ini brkatog ?ike koji ?e me posle toga zaposliti u svojoj firmi. Ima lepu lizalicu, ali je u faci mnogo ružan. Debela svinja! Studije mi ne idu baš najbolje pošto sve svoje vreme posve?ujem uglavnom traženju kurca i nalaženju novca za preživljavanje. Evo me u - X-u - gay klubu, trenutno jedinom u Beogradu. Muzika 'fuš', ali jebozovnih faca koliko ti srce ište. Mnoge od njih ne mogu da imam, ipak ponosit sam. Ponekad mi se desi da startujem nekog: - Srce mogu da ti popušim? - Na kraju me obi?no zaboli glava od te dreke i loše ventilacije. Stiže mi poruka prijatelja iz Maðarske: - I am travelling to Novi Sad and listening to - Voljela sam! - Aha, pa lepo i šta s tim??? - Odlazim u wc. Tamo duvaju neku super albanku, srolaše i meni joint. Posle sam bio kao ušuškano me?e, samo sam se mnogo smejao.
Došao sam ku?i. Zvoni telefon. Moj bivši de?ko želi da svrati. Dolazi. Sa vrata ga skidam i bacam u krevet. Kur?ina mu je brzo narasla. Ose?am ga u stomaku, a kako me tek pali to što pri?a: - Ho?eš kurac kurvo?! A?! Evo ti ga! Evi ti kurac! - Jebi me, jebi me molim te, nemoj stajati! Strpaj mi ga do jaja! - Trpali smo se bar dva sata. Kao po obi?aju, odlazi ku?i.
Zvoni telefon. Moj bivši i bivši mog bivšeg de?ka. Ho?e da svrati. OK! Zvoni. Otvaram vrata i vu?em ga u fotelju. Krnem mu žvaku i ponudim ga vinjakom. Da ne pri?am puno, iste ve?eri i sa njim sam se kresao još žeš?e...

To sam ja. Glorija. Bludnik. Pijem vinjak i smirnof na smenu, pa kalim pivom. Pišem tekst o Mesecu kojeg uzdižem u božanstvo. Našao sam zaostali 'dontro' mog pokojnog dede. Super! Sedam komada je dovoljno za po?etak. Izlazim na ulicu. Stopiram do centra. Jedva mi je stao jedan homofobi?ni majmun. Nema veze bitno da tera. - Kako se zoveš? - Živadin, a ti? - Glorija! Nego slušaj ?iko. Ja sam peder! - Malo se uplašio. - Jel mogu da ti ga popušim dok voziš. - Nabio mi je pesnicu u slepoo?nicu i isterao iz auta. Dobro, idem dalje. Ra?unam, svašta se ?oveku desi... Eto me u centru. Karaðoka pun! Šetam, namigujem, kao pišam u žbunju. Ništa. Nailazi murija. Nastavjam da šetam, silazim niz stepenice i pederima koji su na klupi dovikujem - pi?ke pederske! Smrt pi?kama! Zaglavljujem kod druga koji radi u trafici baš kod Karaðoke. Taj drug mi je usput, jednom bio de?ko. Imali smo kompromisnu vezu i živeli zajedno dok ja nisam našao drugog.
Jutro je. Dolazim ku?i busom koji klacka više od ?etrdeset pet minuta. Trpam senf i hleb u usta i odlazim da spavam. Budim se oko dva posle podne. Zove me tip - veza. Prave grupnjak u Zemunu. Pristajem. Letim u kupatilo na brzinu se tuširam i klistiram. Hvatam bus do Z. Venca pa otuda 15-icom u Zemun. Joj! Bilo je svakakvih, ali par njih je bilo baš žestoko. Primio sam obojicu. Prvo jednog po jednog, a posle obojicu. Piškili su po meni, posle svršavanja. I ja sam eksplodirao. Polio sam se sopstvenom spermom. U šifonjeru sam našao neku žensku haljinu i navukao je. Promarširao sam kroz dnevnu sobu gde je bilo njih desetak. Onda sam prišao jednom ?elavom sadisti i rekao mu - Uništi me! - Brzo se šaka našla u mojoj bulji, a onda i bejzbol palica. Joj što je bilo dobro. Želeo sam da piša u mene, ali nije mogao da uradi to u erekciji. Koliko sam se kur?eva samo nasisao!

To sam ja Glorija. Imam 23 godine. Pošto sam se potpuno odvojio od mojih fejk roditelja, mada se i dalje prezivam Erlenvajn, preselio sam se u Novi Sad. Živim od penzije koju su mi ustupili. Tražim neki posao kako bih mogao i da živim i da pla?am kiriju. Ništa od toga. Dolazim u Jagodinu. Isto sranje i ovde. Kirija je niža, ali opet ne mogu lepo da živim. Pucam od depresije. Zamisli pedera bez novca! HA! Hrane me prijatelji. Imam morsko prase i ma?ku. Oni obi?no imaju šta da jedu, ali ja ?esto nemam. Potežem sve veze. Moram zbog nekih li?nih stvari skupiti oko petsto Eura za dva meseca. Biti prostitut?! To ovde nije mogu?e! Tražim de?ka koji ?e me voleti i kojeg ?u pre svega, ja voleti. Ne ide mi od ruke. Postoje šanse za inozemstvo, ali nema interneta, a ni kompa, prodao sam ga. Dontro i neki sedativ?i?i rade, još malo pa ?e se umešati i pivo. Druga?ije - ubio bih se.

To sam ja. Glorija...

Bz Ivan Azuh
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Drugi pasus,.... najvishe mi se svidja, i tvoja sposobnost da opisjuesh svet i mentlanke kapacitete drugih ljudi, bez zelje da ih ulepshash, bez primesa romantistichkih fora, samo sushta istina bez mesa, skelet, ali najbolji.
Korisnikov avatar
By gari
Da ne lažem, istina mi se najviše sviða, pa ma kako bila gorka...Ovaj deo se nastavlja na prvi baš onako kako i treba, sa sve više neposrednih životnih ?injenica, bez ulepšavanja i doterivanja, što bi rekli - iz prve ruke, stil malo novinarski, reporterski, izveštajni /možda je autor imao neke veze sa novinarstvom/, uglavnom baš ono što sam i o?ekivao, bez lažnog stida, možda ?e nekoga i šokirati, ali to nije iz pomodarstva nego iz potrebe da se bude iskren. Život se ne može našminkati...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!