Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sofija=mudrica
Mozda je ovo i stara vest , ali morala sam da oglasim, sinoc sam se silno obradovala kad sam u izlogu Platoa videla ovu knjizicu prevedenu kod nas kao " Zapisi na telu" . Nadam se da ce se jos neko obradovati kao ja. Pozdrav :sesir:
By Sofija=mudrica
Napisala ju je Jeanette Winterson, znate ili bar mislim da znate :) ,"Pomorandze nisu jedino voce" itd..Ja sam za nju saznala na Labrisovom sajtu , preveli su par odlomaka iz te i nekih drugih knjiga,pa ako koga zanima nek pogleda. Ma ja se uvek obradujem kad vidim u nasim knjizarama ''zanrovsku'' literaturu:). I lepa je knjiga, jutros sam je zavrsila...Eto :zen:
Korisnikov avatar
By zboO
ehhh.....taman htedoh da te pitam gde mogu nabaviti knjigu "pomorandze nisu jedino voce" ali prevedeniu na Srpski...nije da ne znam engleski, ali nisam sigurna da bih bash sve razumela....???!!!
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by zbunjena
ehhh.....taman htedoh da te pitam gde mogu nabaviti knjigu "pomorandze nisu jedino voce" ali prevedeniu na Srpski...nije da ne znam engleski, ali nisam sigurna da bih bash sve razumela....???!!!
imas u gradskoj "pomorandze..."
meni se nije nesto narocito dopala, "Strast" mi je bolja (i mogu ti je posuditi, pod uslovom da knjige vracjas brze nego lopte :P )
jjjooojj pricam sa zboonyem o knjigama, luda neka vremena dosla :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Procitala sam Zapise na telu. Ne mogu reci da mi se uopste ne svidja, ali nisam bas odusevljena. Prva polovina se svodi na lovacke price, a druga na lament nad bolesnom dragom.

@Jeanette Winterson - Moze to i bolje! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!