Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ponovo na tv.

Pink. Poslednji ciklus.
Takodje, uskoro krecu i Desperate Houswifes, sta god to bilo. Vidim da ovde to neki prate.

Da li neko moze da me podseti gde se stalo sa Prijateljima?
Ko je s kim, ko se porodio a ko nije i slicno...

<prolecnakisa!>
Korisnikov avatar
By Rei
Prijatelji su stali kod one epizode gde su svi u nekom hotelu izvan njujorka, ne znam ni gde ni zashto. Reichel ( :D ) se smuvala sa Dzhoijem,a Fibi je morala da bira izmedju onog nauchnika shto ju je napustio i otishao u Ukrainu i onog drugog mladog... Ne znam kojeg je izabrala, a mislim da su je obojica zaprosila. Ostatka zbivanja se ne secam, secam se da je poslednji kadar bio kada je Reichel doshla kod Dzhoija u sobu i poljubili su se na vratima...

A u kojem terminu ide poslednji ciklus?
Korisnikov avatar
By Mars
A je li tu bila neka drama sa verenickim prstenom? Hoce da ode u sobu/Nece da ode u sobu... Cula neki razgovor, a ono nije bio o njoj...

Niceg se ja ne secam, cak ni ko je s kim.Mora da sam uz neke reklame ustao i otisao, bez povratka...
Trebalo bi na sajtu sinopsisi da postoje.

<prolecnakisa!>
Korisnikov avatar
By nEne
kad to ide?! mada su postali stvarno :bljak:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Kad se setim pocetka 'Prijatelja'....kako su svi bili mladi i slatki...

Neverovatno kako su ostarili. Narocito Cendler. :kasalj:
Dzoi mi je ostao.... :mljac: :drama:

I kad pocinju??
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
ah prijatelji . . .

oni su na nekom ostrvu jer ih je neko (valjda ros) pozvao na neki naucni event. svi se medjusobno izmuvali...

odgledao sam ponovo prvu i drugu sezonu (ima ih po video klubovima) i sve mi je onako sladunjavo u vezi s' njima. nekada mi je omiljeni ritual bio da ukljucim prijatelje, uzmem nesto za klopu, sednem pred TV i uzivkam
Korisnikov avatar
By Mars
Da - nisu rekli tacno kada.
Kao, cim se oslobodi neki prikladan termin. :nerd:

Sav taj Pink...

<prolecna kisa!>
Korisnikov avatar
By djo
ponakad su umeli da me nasmeju, ali ne volim tu seriju jer su svi TAKO GLUPI I ZLI,
džizs
By Paris
Pa nemojte tako...Fibi pa Fibi...meni su svi bili slatki..i serija mi je bila skroz super. Zavrsava se na egzoticnom ostrvu gde se odrzava neki palentoloski seminar gde je Ross ucestvovao sa nekim dosadnim naucnim radom. Joy-i je muvao onu crnkinju,koja je konstatovala da sa njim nema o cemu da prica jer je malo dumb, a na kraju se smuvao sa Rachel....valjda..
Korisnikov avatar
By zboO
i zna li se termin....ovi na pinku me uzasno nerviraju....

ja sam gledala na HRT-u poslednju sezonu, i nije tako losha....(ista je kao i predhodne).

PS. sve sto ste gledali ( na pinku), a niste videli nastavak, prvo cete gledati na HRT-u....a onda nekolikooooo godina kasnije mozda se i pojavi na pinku!! :seljache: :seljache: :seljache:
Korisnikov avatar
By Nestao
Ja ih sve volim!Serija je strava....

:hekla:
By Çâðê_DUP
Odgledala zadnju sezonu.
Tuzno.
Dal' je ona uopste ikada pustena
na Pinku? Vidim da najavljuju
spin off "Joey".
Korisnikov avatar
By spliff
odgledao poslednju sezonu na hrt-u
Korisnikov avatar
By Marvin
Da, kao konacno ce da se smiluju. Vidim od marta smo ih ocekivali.

Ali da bi debili ostali debili- u isto vreme (ako sam dobro video) ce i onu novi "Dzoi" da puste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!