Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
"Top ?e govoriti umjesto nas" :dude:
Korisnikov avatar
By Loni
Da sam juce umro, mislio bih da su ,,Kapelski kresovi'' serija o nekima koji se ,,krešu'' s nekakvim kapetanima, valjda.
Kako naziv vara...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by PauLi
Da sam juce umro, mislio bih da su ,,Kapelski kresovi'' serija o nekima koji se ,,krešu'' s nekakvim kapetanima, valjda.
Kako naziv vara...
Sada si odvalio glupost onako, baš svetski :smokin:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by * NajS *
A na kom je to TV kanalu?!

:bicikl:
Slika
By nsideu
sta li ce ovo u kulturi? :shamar: :evilwait:
Korisnikov avatar
By tramp
pa kapelski kresovi valjda spadaju pod kulturu?
Korisnikov avatar
By 2kune
Yo litlle camill :D , to je kult serija! Daklem, ipak kult-ura... :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by 2kune
Yo litlle camill :D , to je kult serija! Daklem, ipak kult-ura... :D
Kult-ura....Pola sata tort-ura :lukavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nije pol sata, ve? "Po ure torture" - humoristi?ka parodija na "Po ure kulture" i Dnevnik. Tu emisiju radi jedna mlada ST ekipica i sa skrivenim kamerama ter blesavim intervjuima sistematski teroriziraju graðane Splita i okolice. :drama:
Korisnikov avatar
By avalon
Nije pol sata, ve? "Po ure torture" - humoristi?ka parodija na "Po ure kulture" i Dnevnik. Tu emisiju radi jedna mlada ST ekipica i sa skrivenim kamerama ter blesavim intervjuima sistematski teroriziraju graðane Splita i okolice. :drama:

Znam dragi...gledao sam :zvezda: Ali ja kao srpski nacionalista nemam nameru da izgovorim re? "ura" :sladoled: :roflmao: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
A ti ondak vi?i. :D UUURRAAAAAAAA!!!!!! :cyborg:
Korisnikov avatar
By Pipin
ajde ajde... ne raduj se tudjoj nesreci. :D
sta van je falilo pod italijon? :cita:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bratstvo i jedinstvo, naravno... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa to je bilo tad sa Italijanima. :nokti:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by BaBaLooNs
Pa to je bilo tad sa Italijanima. :nokti:
Ajde ne provociraj... :P Gdje bi oni mogli bit bra?a? Eventualno samo sestri?i... :odbij:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by avalon

Znam dragi...gledao sam :zvezda: Ali ja kao srpski nacionalista nemam nameru da izgovorim re? "ura" :sladoled: :roflmao: :smeh: :lol:
Re? "ura" se koristila i kod nas u stara vremena i još uvek se koristi u nekim delovima zemlje, pogotovo meðu starom dijasporom (mislim na dijasporu koja je to postala pre 100-300 godina). Tako da možeš slobodno da koristiš re? bez bojazni da ?eš biti okarakterisan kao strani pla?enik i doma?i izdajica. Ako te neko popreko i pogleda, radi se o neznanju :komp:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by operativni kadar
Re? "ura" se koristila i kod nas u stara vremena i još uvek se koristi u nekim delovima zemlje, pogotovo meðu starom dijasporom (mislim na dijasporu koja je to postala pre 100-300 godina).
A gde ima te stare dijaspore? Ja vec godinama nalozen da cujem tako neki zaostali srpski (kao shto Slovaci ovi nashi pricaju prastari slovacki) a ne znam gde.
Kad bejah u Sent Andreji bash sam se ponadao, kad ono nishta. Oni siroti pevaju madjarski sa srpskim prizvukom.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by operativni kadar
Originally posted by avalon

Re? "ura" se koristila i kod nas u stara vremena i još uvek se koristi u nekim delovima zemlje, pogotovo meðu starom dijasporom (mislim na dijasporu koja je to postala pre 100-300 godina). Tako da možeš slobodno da koristiš re? bez bojazni da ?eš biti okarakterisan kao strani pla?enik i doma?i izdajica. Ako te neko popreko i pogleda, radi se o neznanju :komp:
Pametnice mala.....Smajli?i iza mog posta sigurno služe samo kao dekoracija :lizalica:
Korisnikov avatar
By Pipin
Zar onakvi svaleri samo sestrici?!
Korisnikov avatar
By 2kune
Zar onakvi svaleri samo sestrici?!
Kakvi crni švaleri? Svi su metar i lamica i više laju i seru nego što bilo šta rade... Dok se po?ne sexat treba mu vlaška godina... :doh:
Korisnikov avatar
By Pipin
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A gde su oni silni latinski ljubavnici?!

Bolje da su kapelske kresove o italijanima u splitu zaista snimali sa onim sto je PauLi predlozio da znaci.
Korisnikov avatar
By 2kune
A gde su oni silni latinski ljubavnici?!
U Španjolskoj... :nokti:
Bolje da su kapelske kresove o italijanima u splitu zaista snimali sa onim sto je PauLi predlozio da znaci.
Hi hi hi... Pa nije mjesto radnje niti u Dalmaciji a nekmoli u Splitu... Slika
By Ulix
Originally posted by Morgan Le Faye
ako je to kultura, ja sam devica marija :mama:
Ave Maria, gratia plena, Dominus taecum. Benedicta tu in mulieribus et benedictus fructus ventris tui, Jesus... :)
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa otkrij nam tajnu gde se odigrava radnja.
Kod nas je pocelo prikazivanje Velog mista, pa sam kanda malo pobrkao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!