Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
U kojoj devojchica idilichno sheta s majkom na Kalemegdanu, i potom je udari automobil....

Reklama je podsticaj za dobrovoljno davanje krvi i mislim da je odradjena na veoma dobar nachin, i da oldichno komunicira sa auditorijumom.

Niko normalan ne moze da ostane ravnodushan na tako neshto, zar ne?

Svaka chast za ideju, a bilo bi mnogo bolje da je vishe reklama poput ove, koje zaista nose odredjenu poruku i imaju snagu, a manje kumova, lavova, jelena, ulozaka i tampona, shampona, i slichnih gluposti kojima se hrani danashnji kich-chovek.
Korisnikov avatar
By avalon
Zaboravio si na veliki izbor reklama za kafu :superheroj:
Ina?e se slažem sa tobom :up:
By fencysmurf
Ja mogu!

Da napravim mali off topic.... U celom svetu uvek ima krvi jedino u Srbiji nikad nema, i uvek frka i panika i uvek apeli i dramaticni pozivi, srceparajuce reklame ....

Zasto? Pa u svetu se krv kupuje i placa. Pa je zato uvek i ima.

U Srbiji za to vreme schwertz i trgovina krvlju i derivatima krvi fercera sve u 17 , bogati se ko stigne , a krvi nema pa nema...

I onda trgovci se bogate i reklamiraju krizu, dobri ljudi daju krv, svi sretni i zadovoljni....
Korisnikov avatar
By avalon
Pa fencysmurf, to je sasvim drugi aspekt dela pod nazivom "Tragedija Srba vol. 1, 2, 3,......"

"Srbijoooooo, najlepša bajko,
Srbijooooo, o?e i majko......"
:zvizdi:
By fencysmurf
Originally posted by avalon
Pa fencysmurf, to je sasvim drugi aspekt dela pod nazivom "Tragedija Srba vol. 1, 2, 3,......"

"Srbijoooooo, najlepša bajko,
Srbijooooo, o?e i majko......"
:zvizdi:

da ali te iste srceparajuce reklame prave upravo oni koji trguju sa krvlju i dobrano se bogate....

mene samo ta travestija nervira... inace je sve ok... opushteno....

:avion:
Korisnikov avatar
By spark
i meni se reklama dopada.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zanimljiva je ideja, ali mislim da onakav završetak nije baš pun pogodak. uopšte nisam doživeo tu reklamu kako pretpostavljam da je trebalo (tj. no drama).
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by avalon
Zaboravio si na veliki izbor reklama za kafu :superheroj:
Ah! kako sam mogao da zaboravim trenutke koje smo svi proziveli gledajuci porodicu koja vakuumira svoje chlanove ne bi li ostali vechno vitalni......... :drama:

a u skupshtini valjda neki novi amandman da se ukinu reklame za alkoholna pica, tako da kuumeee!!!! Blago nama....

Neko pomenuo Srbiju?
Mislim da gore pomenutu ne vredi komentarisati....tako da...:zakljucano:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!