Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta mislite o zanru Epska Fantastika? Ako ga volite, koja je poslednja dobra knjiga koju ste procitali i sta bi ste preporucili? :mag: :vestica:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Juhu moj omiljeni zanr. Po meni naj pisac David Eddings (cak bolji od Tolkien-a). Ima dva genijalna ciklusa (u 10 godina stampani preko 10 puta). Prvi ciklus BELGARIAD (5 knjiga) i njegov nastavak MALLOREON (5 knjiga).
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm cem da pogledam :) Hmm a da Robert Dzordan je super, iako je prevod... pa ne tako veseo :) Hm kad smo vec kod toga mogao bih da potrazim originale :)
By ^Divlja^
Ah, mrzim ga iz dna dushe... Nisam odmakla od polovine druge knjige 'Gospodara' koliko sam se smorila.:hand:
Korisnikov avatar
By kal zakath
E za prevode ti ne mogu reci. Ja citam original jer ih ovde nema.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Smlc a gde je to ? :sunce:
Mr.Ja
Hmmm cem da pogledam Hmm a da Robert Dzordan je super, iako je prevod... pa ne tako veseo Hm kad smo vec kod toga mogao bih da potrazim originale
U cemu je problem sa prevodom :puzzle: , meni deluje bas ok? Ja trenutno citam "Severnu svetlost" od Filipa Pulmana. Nije bas epska fantastika, ali ako volis fantastiku generalno, toplo preporucujem :yes: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By switchon1234
Epska fantastika mi je divna. Procitah par knjiga na tu temu - trilogiju Odjeci magije od Salvatora i par od Tolkina... Silmarilion nema konkurenciju!
^Divlja^, sto se GospodaraP.-va tice, potpuno te razumem. U Silmarilionu ima mnogo vise desavanja(u pocetku jeste tesko zbog mnogo imena i naziva), mnogo lepih prica gde se lepota spaja sa tugom. Ako ikad pozelis da nesto jos procitas na tu tematiku(da bi eventualno promenila misljenje), savetovala bih da ovu knjigu 'savladas'.

I to je to sto se sto se tice mog kontakta sa knjigama iste teme. Procitala par, videla par i idemo dalje...

Obozavam maceve, strele, vile(njakinje), magiju .... A sve ovo moze i u okviru drugih oblasti da se nadje a da se moze i u praksi da se upotrebi.
By Gost
Roger Zelazni, Amber serijal. Onomad, kad ga ?itah, pre više od deset godina, veoma mi se dojmio.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Izasao Robert Dzordan - Dolazak Senke drugi deo.
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!