Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ovako, stranica ima neki bug :)

kad counter odbroji trebalo bi dole da se pojavi opcija da birash premium ili free. to se uglavnom ne pojavi pa zato kliknes na ono here iako to nije prikazano kao link. funkcionise kao single-click. ako kliknes 2 puta to se zatvori :D

kad kliknes na free, vodi te na stranicu sa 6 rar fajlova ili vec na koliko je film podeljen. mislish da je tu kraj, kad ono... kad kliknes na fajl onda ti trazi da instalirash RedSwoosh , kvazi download manager. e tek kad njega instaliras mozes skinuti fajlove :)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Uspelo je, bananica je provalio kako se skida jos sinoc, upravo se spremamo da ga gledamo:)
hvala ti:kiss:
Korisnikov avatar
By Vel boy
kad smo vec kod domacih horora (nije da zelim skrenuti u offtopic), ko voli da gleda "Variola Vera"? Jednom sam to gledao kao mali i nisam se usudio vishe, a ljubitelj sam dobrih horora (kojih na zalost ima sve manje)...
By Çâðê_DUP
moze link? ovaj ne radi. :)

ERROR DATE BASE.
please write to me.
admin@up-file.com
Korisnikov avatar
By ns.happy
juuuu pa necu ako je tako komplikovano za skidanje... a i zabranjeno mi je da bilo sta instaliram :nesme:

variola vera... secam se da je za vreme tog filma moj deda doziveo slog, i ja sam se uspanicio jer sam mislio da je dobio variolu.... inace genijalan film, polu dokumentarni....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imam ga ja.
Imam i linkove na rs koji rade, pa ko hoce, u2u.
S'tim da mislim da ne vredi trosenja vremena, ali qele....
By Çâðê_DUP
Nasla sam link za download sa yu torrent trackera ;)

:yay:

Film je genijalan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!