Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Konačno je otpočelo snimanje 10. decembra. Osim Davida Duchovny-a i Gillian Anderson tu su i Amanda Peet i Billy Conolly. Film će se snimati do 10.03.2008. u Pembertonu u Canadi. Režiser i scenarista je hvala Bogu Chris Carter, a premijera se očekuje 24.07.2008. Ja sam jako srećan s obzirom na to da sam bio ogroman fan serije, koju i dan danas jako volim!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
yaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!

obozavam X files :) sad kad sam konacno nabavio celu seriju, nemam vremena da ju gledam :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
cool. meni je ta serija jedina ostala u secanju jos iz osnovne skole... jao kad se setim kako je isla kasno (oko 22h hahahaa) i kako je nisam mogao gledati jer je skola pocinjala ujutru... :roll:

nego, moram da primetim da su macke na avatarima naprasno postale jako popularne :giggle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jao, jadno. Prvi deo je bio bedan, Morgan konta da ce ovaj biti josh zhalosniji.
Korisnikov avatar
By KiWi
Meni se sviđa serija, a i film ... A šta Morgan očekuje od jednog filma?
Korisnikov avatar
By V25
Ne znam kako nešto vezano za The X Files može da bude loše, zaboga? Ja sam fan već, joj, sada će 14 godina. Pre Pinka se serija prikazivala čini mi se na Politici, davne 1994.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bio sam fanatix Dosijea X dok su glavne uloge igrali Dzilijen Anderson i Dejvid Duhovni....Kada se tu umesao onaj Doget,kako se bese zvase (t-1000 iz Terminatora,Robert Patrik....sve je postalo zamrseno....odskakalo je od dotadanjeg Dosijea....Nadam se ce da ovaj drugi film vratiti staru slavu pomenutoj seriji....I konacno da se Molder i Skali javno kresnu.....Mi,gledaoci,zasluzujemo to
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi
Meni se sviđa serija, a i film ... A šta Morgan očekuje od jednog filma?
Od dosijea X....vishe nishta. Morgan je obozavao tu seriju, obozavao je Moldera, moguce je chak da je Morgan zbog Moldera razvio fetish prema velikim nosevima. Al onda su ga zasrali.
Korisnikov avatar
By maribia
Originally posted by Morpheus
I konacno da se Molder i Skali javno kresnu.....Mi,gledaoci,zasluzujemo to
vaistinu :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!