Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam nabavio nekoliko komada...i posle slusanja (u jednom rebirth hipnotickom momentu) podsetio se razloga zbog koga sam se opismenio davnih dana: da mi ne bi drugi citali.

Sada imam neke kratke price koje cita John Hurt i koje pustim sebi kada mi je potrebno da mi govorni engleski sledeci dan ili sledece popodne bude najbolji moguci.
Korisnikov avatar
By horus.
ja imam alisu na japanskom i slobodno mogu reci da u zivotu nisam cuo nista neprijatnije... naratorka je izrazito histericna i mene cini jos histericnijim...
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

E zato ja John Hurta...

:astral2:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne zavaravaj se: nikad ne mozes da imas tu koncetraciju kad citas knjigu kao kad je slusas radeci kucne poslove. Promaknu ti detalji kojih nisi ni svesna. I onda mislis da si je "procitala".

To generalno, cisto fizioloski, a ja dodatno imam problem sa tempom kojim citaju te knjige. Sve sto sam ja cuo je citano do zla boga sporo (valjda je svima jasno zasto).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja ih slusam u kolima stalno...mada ih uglavnom brisem kada odslusam...imam trenutno gejmenove knjige, pulmanov zlatni kompas....cekaj....orlando virdzinije vulf...sve je na engleskom....

slusam knjige za koje mi ne treba potpuna koncentracija....gejmenove volim najvise zato sto vecinu cita on sam...pa se ja onda zaljubim!
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346352#p2346352]Mars napisao:[/url]Ne zavaravaj se: nikad ne mozes da imas tu koncetraciju kad citas knjigu kao kad je slusas radeci kucne poslove. Promaknu ti detalji kojih nisi ni svesna. I onda mislis da si je "procitala".

To generalno, cisto fizioloski
Fiziološki, moja koncentracija je drugačija nego tvoja koncentracija, kao i bilo čija druga. Ti si verovatno jedan od onih koji nije pokupio mnogo na predavanjima nego većinu učiom kući sam. Ja nisam, auditivna pažnja mi još i funkcioniše.

Ima ljudi koji dnevno sat vremena i više provode pešačeći ili u prevozu. Može da se koristi u više nego jednoj situaciji.

Ne znam koje si ti struke, ali meni koristi i prija da slušam strane jezike.

A sve ovo uopšte nije tema. :)

Čomski generalno govori veoma usporeno, to nema veze sa audio knjigama, a u ostalim tempo zavisi od glumca i dramatizacije, a ti verovatno ceniš da su slušaoci audio knjiga šta, reci, zbog čega?
Korisnikov avatar
By spliff
basketball diaries by jim carroll
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346427#p2346427]Galadriel napisao:[/url]

Čomski generalno govori veoma usporeno, to nema veze sa audio knjigama, a u ostalim tempo zavisi od glumca i dramatizacije, a ti verovatno ceniš da su slušaoci audio knjiga šta, reci, zbog čega?
Nikakva generalizacija u pogledu slušaoca audio-knjiga, naprotiv: kao što neko čita 50-60 stranica za sat a neko 10, tako i audio verziju ne mogu svi da obrade istom brzinom.

OT>ja imam klasike, kome treba, ali su svi bili besplatni i mogu verovatno i dalje lako da se nađu (onaj John Hurt koji mi služi za boost jezika čita Animal Farm)
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Imam na stotine audio knjiga, što domaćih što stranih. Slušam audio knjige na putu do posla u kolima.

Ako nekom treba neka knjiga, neka se javi.

Možda ne bi bilo loše da oformimo neki listing audio knjiga u posedu forumaša.
Korisnikov avatar
By Katengl
Meni su audio knjige ok kad se radi o naucnom, istorijskom, filozofskom itd. stivu, ali kad je knjizevnost u pitanju, nista ne moze da mi zameni papir. Dok citam takve knjige, cesto se vracam na prethodne recenice, pasuse i poglavlja, pa su mi audio knjige u tom smislu skroz neprakticne.

A ako nekome treba pristup sajtu sa gomilom audio knjiga, neka sibne u2u.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!