Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Speculum Columbae
Nekoliko laganih udara o okno nagnaše ga da se okrene prozoru. Ponovo je počelo da veje. Pospano je posmatrao pahuljice, srebrnaste i tamne, kako ukoso padaju u svetlosti fenjera. Vreme je da se i on uputi ka zapadu. Da, novine su u pravu, sneg pada u čitavoj Irskoj. Pada na svaki delić tmurne centralne ravnice, na ogolela brda, lagano pada i na močvaru Alen, i još dalje, na zapadu zavejava mračne buntovne talase Šenona. Veje i po svakom deliću pustog crkvenog groblja na brežuljku gde je Majkl Fjuri pokopan. Debeli nanosi leže po nagnutim krstačama i nadgrobnim spomenicima, po šiljcima na maloj kapiji, po ogolelom trnju. I dok je slušao kako tiho kroz vaseljenu pada sneg, čitavo njegovo biće se rasplinjavalo, i tiho je padao sneg, kao što tiho dođe poslednji čas, na sve što živi i na mrtve.

Džejms Džojs, Mrtvi
By Speculum Columbae
Srećan Blumzdej svima!
Najedite se bubrega i sendviča sa gorgonzolom danas, okupajte u moru i pevajte La ci darem iz Don Đovanija everybody! I obavezno recite yes.

(...) i Gibraltaru u vreme dok sam bila devojčica tamo gde sam bila planinski cvet da kad sam stavila ružu u kosu kao one andaluzijske devojke ili da li da stavim crvenu da a kako me je poljubio ispod Maorskog zida i pomislila sam on ili neko drugi svejedno i onda sam očima zatražila da me ponovo pita da i onda me je pitao hoću li da da kažem da planinski cvete moj i ja sam ga najpre zagrlila i privukla ga sebi da oseti moje grudi kako su mirisne da i srce mu je tuklo kao ludo i da rekla sam hoću Da.

By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585744#p2585744]Rosmersholm napisao:[/url]Nekoliko laganih udara o okno nagnaše ga da se okrene prozoru. Ponovo je počelo da veje. Pospano je posmatrao pahuljice, srebrnaste i tamne, kako ukoso padaju u svetlosti fenjera. Vreme je da se i on uputi ka zapadu. Da, novine su u pravu, sneg pada u čitavoj Irskoj. Pada na svaki delić tmurne centralne ravnice, na ogolela brda, lagano pada i na močvaru Alen, i još dalje, na zapadu zavejava mračne buntovne talase Šenona. Veje i po svakom deliću pustog crkvenog groblja na brežuljku gde je Majkl Fjuri pokopan. Debeli nanosi leže po nagnutim krstačama i nadgrobnim spomenicima, po šiljcima na maloj kapiji, po ogolelom trnju. I dok je slušao kako tiho kroz vaseljenu pada sneg, čitavo njegovo biće se rasplinjavalo, i tiho je padao sneg, kao što tiho dođe poslednji čas, na sve što živi i na mrtve.

Džejms Džojs, Mrtvi
By Speculum Columbae
rečnotrčkaranje kraj hrama Adama i Eve, od skretaja obale do zavoja zaliva, vodi nas komodnim začarnim krugom recirkulacije, nazad do zamka Hout i krajolika.

....

da iznova zavrne svoj penisolarni rat

....

Pad (zlozloočestigarahtakaminaronkonbrontoneronerontuontuntrovarhounaunskauntohohordenenturnuk) nekadašnjeg volstritskog starog para...

Fineganovo bdenje ^^
By Speculum Columbae
O čujte. čujte kako se hout ispružio usred prašine, pomrčine, otac preljubnika, ali (O moje blistave zvezde i telo!) kako su najviša nebesa raširila bleštavi transparent mekanog oglasa. Ali šta je to? Izot? Da li smo severni?
By Speculum Columbae
Srećan rođendan!
2.februara 1882. rođen je irski književnik Džejms Džojs.

U čast velikog romanopisca, pročitajte moj post sa poslednje aktuelne tribine:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674436#p2674436]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674429#p2674429]Rosmersholm napisao:[/url]uprawo su izašle fotografije sa ove tribine o James-u Joyce-u i NARAVNO, dok ljudi ozbiljno i mrkih pogleda objašnjavaju i prate, ja pored u kadru nameštam dekolte kao ceca+++

polako morphujem u turbo folk pevačicu
"Do kraja sledeće godine treba da izađe i novi prevod Fineganovog bdenja na srpski"

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!