Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Nisam siguran da li postoji slicna tema :nesiguran:

Koliko vam je bitan?
Koliko obracate paznju na samo pakovanje?
Postoje li 'precenjeni' dobro upakovani proizvodi i obrnuto?
I na kraju, sto mi je zapravo i osnovna zamisao teme, postavite fotografije dobro upakovanih proizvoda i ambalaza koje vam se dopadaju (ili mozda ne dopadaju). :D

* graficki dizajn (iz naslova teme) - kuzim da su neke ambalaze standardne i univerzalne (kutija cigareta npr.) pa je uloga industrijskog dizajna zanemarljiva u odnosu na graficki u vizuelnom identitetu proizvoda. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
nažalost, obrazovanje me naučilo da prepoznajem sve trikove grafičkog dizajna, pakovanja i ambalaže... :ples:
Korisnikov avatar
By deran
davno nekad,u prošlom stoljeću,za mene je ovo bila garancija dobrog filma... :smeh:

''

...i kad pročitam ime davida selznika...:opatica:
By alexandermagic
Priznajem da "padam" na dizajn ambalaže, mada sam svEstan da uopće ne mora korespondirati s objektivnom kvalitetom/vrijednošću samog proizvoda. Osobito kad se radi o parfemima. :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Industrijski dizajn nije zanemarljiv, oblik nekog proizvoda bude cesto presudan u odabiru, pa tek onda ono sto se nalazi na njegovoj povrsini (graf.dizajn).
Sam dizajn moze u tom slucaju da bude decentan i veoma redukovan, pa da bas zbog toga (i oblika proizvoda) bude privlacan kupcu, barem meni.

Sto se kvaliteta u odnosu na dizajn tice, svaki dizajner zeli da "prevari" kupca da se odluci bas za njegov proizvod kroz atraktivni izgled. Tu se trendovi i ukusi menjaju kroz vreme. Np. ranije je "svez" izgled nekog prehrambenog proizvoda sa dosta boja i sa maskotama bio atraktivniji i garantovao kvalitet kroz svoju "luksuznu" ambalazu, dok je danas to vise redukovan izgled, sa nekom rustikalnom notom koja treba da ima akcenat na "BIO" kvalitet samog sadrzaja proizvoda koji se konzumira.

Graficki dizajn, nazalost, sve vise gubi, sve je manje prostora za igru, sve vise ulazi u neku konvecionalnost masovne proizvodnje, gde np. jedan koncern pravi proizvode sa SVE, gde je bitnost dizajna gotovo ravna nuli, a najbitnije od svega je - cena.

Special design ce u buducnosti biti retkost, nesto sto se moze kupiti samo u speciajalnim shopovima, za specijalne ljude sa specijalnim dzeparcem, ili ce pak otici u underground gde ce se nuditi unikati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!