Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jukieA tek među pripadnicima žandarmerije nema dovoljno žena pa će primati nove žandar'ke tj žandarmice or žandarmloškinje! >:milkacanic:
Baš me zanima da li će se uskoro u školama pojaviti tečice
(nešto se pisalo da će u svim oblastima javnog sektora (pa onda valjda i u školama) morati da zaposle 1/3 pripadnika manje zastupljenog pola, pa pošto recimo muških biologa ima oko 1/11-1/9, ostatak do 1/3 će morati da se dopunjava tečicama)
Originally posted by SixtoOk, napisi onda sta mislis ozbiljno.
Jesu vama toliko vrane mozak popile da vi ovo stvarno shvatate ozbiljno!?![]()
Originally posted by Burakžandarmerija je ženskog roda jer PRIMA nove kadrove a žandarm je muškog roda jer DAJE pendrekom po glavi...
A tek među pripadnicima žandarmerije nema dovoljno žena pa će primati nove žandar'ke tj žandarmice or žandarmloškinje! >![]()
Originally posted by EYAžena zadobiva svoje hrišćansko dostojanstvo kao majka i domaćica a ne kao svedržavna torokuša i jezičarka...
bas me zanima da li pod te tri tackice ulazi bar jedna zena![]()
Originally posted by 2kunete rudarka i menadžerka vađenja i obrade kamena tj. kamenolomkinja ili bolje kamenjarka
Originally posted by EYAžena zadobiva svoje hrišćansko dostojanstvo kao majka i domaćica..
bas me zanima da li pod te tri tackice ulazi bar jedna zena![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!