Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Jack Kerouac (1922-1969), američki pesnik i romansijer, uz William Borroughs i Allena Ginsberga, jedan je od najpoznatijih pisaca beat generacije. Iako za života nije bio u velikoj meri priznat od zvanične kritike, danas se smatra veoma važnim i uticajnim autorom koji je inspirisao brojne umetnike, književnike i muzičare. Njegove najznačajnije knjige su: On the road (Na putu, Geopoetika 2008), The Dharma Bums, Big Sur, The Subterraneans i Visions of Cody.

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_pyPlKYB ... 8614BFAD13[/youtube]

''

:love:

Citao sam ga u jednom dahu.Ono sto mi se jedino moglo pruziti od Kerouaca On the road.I tada pozeleo da mi jedini dom ikada bude kamp prikolica i pustinja Arizone,i sada posle prohujalog vremena od kada sam se upoznao sa beatnistvom,Kerouacom,posle citanja Ginsbergovog Howla ili Urlika uma,otisnuo sam tu ljubav i na papir svog prvog romana,optocio ga vizijom puta,nekakvom...Prateci ritam beat generacije.
Dharmu Bums sam imao priliku samo da citam elektronski,hvala Ulixu sto mi je pre izvesnog vremena prosledio link:)
Korisnikov avatar
By Mars
Ima svoju ulicu u SF. Postoji i dalje jedna stara knjižara gde su se okupljali.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars

Ima svoju ulicu u SF. Postoji i dalje jedna stara knjižara gde su se okupljali.

I te umetnicke slobode,retko da ces videti i kod jednog danasnjeg pisca.

Posebno se odnosi na Ginsberga.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dante

Ima neke čežnje u njega i tih ljudi što žive nasred pustinje.

"America I gave you all,and now I'm nothing"

Nije se Kerouac vezivao za pustinje.Ja ako kazem,znaci da je doprineo da pozelim da zivim i u toj pustinji.:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!