Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Učim Književnost za decu.
Sve, razume se, počinje narodnom književnošću. Ovde ću po strani ostaviti svoju ljubav (? :pervert: ) prema njoj, i prepisati tek jedno poglavlje koje je vaistinu napisano i koje je, kao integralni deo jedne veće celine, ponuđeno studentima i ostalim zainteresovanim ljudima ,,na znanje''. Eto, čitam i ne verujem:

,,Srpska deca su vekovima vaspitavana u duhu te poezije.
Ona im je otvarala vidike u sjajnu pretkosovsku prošlost srpskog naroda i u budućnost koja će biti osvojena.
Ona im je dočaravala junačka dela prethodnika, i učila ih, na tim delima, herojstvu, odvažnosti, pravičnosti, smislu za lepo, zajedničko, smislu za dostojanstvo i poštovanje čak i neprijatelja. Ona je u njima budiula klice buntovništva, razvijala i snaćila koren čovečnosti. Ona im je pokazivala kako ne postoje granice između smrti i života, ona ih je uvodila u život i stvarnost i potsticala imaginaciju, zadovoljavala njihove emocije i izoštravala njihove umne snage i sposobnosti.
Gotovo se može reći da su srpska deca prva u Evropi osetila i shvatila čar romantičarske obnove sveta i života, da su prva uživala u lepoti romantičarskih slika i vizija. Srpska deca su, slušajući starije dok govore pesmu, dok je pevaju, dok u dubokoj zabiti ječe gusle, dok pričaju divne priče, slušala i kako oživljava priroda oko njih, kako se i ona buni i priprema za otpot. Rasla je ljubav koja je olakšavala patnju.''

E sad, kapiram da bih ja možda jednako nadahnuto govorila o istome, da izvučem to pitanje, ali se pitam kako je moguće da nekoga nije sramota da se ovako raspiše?! :povez:
Imate li i vi neki neoprostivi fragment poput ovog mog?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nemam vishe tu knjigu, ali beshe to u psihologiji organizacije, nesto tipa:

.....
i doslo se do zakljucka da belci rade dvostruko precnije od svojih obojenih kolega
.....

Meni je i tad i sad to bilo za ne poverovati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Hoce li oziveti priroda oko nas? Hoce li ljubav olaksati patnju?
(jbt, kao o paradi da pricam, a ne o XIX veku u Srbiji)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
da, nailazila sam i ja na neke stvari zbog kojih sam htela da padnem u nesvest od neverovanja sta je napisano.... ali ne mogu se sad setiti konkretnih primera... ako se setim postovacu :) dobra tema :up:

@unicorn - grozota...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!