Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by walt333
Fridoca je zaista za mene posebna osoba. ja nju zaista cenim kao slikarku pre svega. Njena dela su mi zaista bila bitna u najtezem trenutku u dosadasnjem zivotu. u stanju sam satima da gledam njene slike.
Njen dnevnik je po meni nejlepsi lirski dnevnik ikada napisan. Obozavam recenicu iz tog dnevnika Nastavicu da ti pisem svojim ocima, mislim da u zivotu i zelim samo da budem u stanju nekome tu recenicu da izgovorim. Ako se dobro secam recenica je iz pisma koje je Frida napisala svojoj ljubavnici. Zar ne?
Film je veoma zanimljiv, Selma Hajek je vise nego odlicna kao Frida, ona je dobila svoju jedinu nominaciju u zivotu upravo za ovu ulogu(oskar je na kraju otisao te godine kidmanovoj za inzvarednu ulogu Virdzinije Vulf). I slazem se da je kvalitetu filma potpomogao i odlican soundtrack
Frida gde god da si hvala ti za sve sto si ucinila u mom zivotu.
Originally posted by SunceZasto? Nalazis da su slicne ili mnogo razlicite?
Bila bi dobra predstava: Virdzinija Vulf i Frida Kalo razgovaraju na sceni: o muskarcima, zenama, zivotu, ljubavi, umetnosti i sl.
Originally posted by DanteEh da si stavio jos ovaj smajli na kraju
Svaka žena je donekle slična, a različita po nečemu, tako i Frida i Virdžini.
(kako umno zvuči, a ništa nije rečeno)
Originally posted by walt333Interesuje me interakcija izmedju njih, voleo bih da vidim i cujem kako pricaju. Zamisljam Fridu u krevetu, sa slikama, i Virdziniju sa cigaretom i dimom oko nje. Slicnost i razlicitost bi se prozimale, ne mogu da procenim koliko su razlicite.
Originally posted by SunceZasto? Nalazis da su slicne ili mnogo razlicite?
Bila bi dobra predstava: Virdzinija Vulf i Frida Kalo razgovaraju na sceni: o muskarcima, zenama, zivotu, ljubavi, umetnosti i sl.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!