Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By .Sajmon
Šta mislite o Diznijevoj filozofiji da glumce-pevače zapošljava kao klince, koristi ih u svojim emisijama, a kasnije ih preobrati u zvezde. Isti tretman koji su prošle Britney i Christina, sada prolaze Selena Gomez i Miley Cyrus.

Najnoviji spot Miley ide u prilog toj tezi:

Slika

Do ovog spota se pojavljivala u klasičnoj odeći za mlađe tinejdžere i glumila totalno debiloznu Hanu Montanu koja može da prevari ceo svet jednom lošom perikom.

Komentari?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Smatram da je zelja za bivanjem zvezdom los motiv za bavljenje muzikom...
Scene iz spota izgledaju odlicno...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
imam utisak da ih izbacuju ko iz masine, samo sto malo duze traju od Grandovih produkata.
Korisnikov avatar
By deran
ja ne znam zašto je to vezano za diznija i za ovo vreme uopšte-tako je i u sportu,muzici i sl.

i nije to ništa novo-širli templ,miki runi,elizabet tejlor...

ta deca imaju roditelje,valjda se oni nešto pitaju...
Korisnikov avatar
By poison
Kao sto deran vec rece, postoji oduvek....
Klasičan primer plasiranja proizvoda (uh, otvara temu - ljudi kao roba). - analizom trzista, dolaze do informacija sta je trenutno aktuelno i to i serviraju, a u rukavu po par keceva(koje je i vise nego dovoljno lako oblikuju prema potraznji)...
Korisnikov avatar
By deran
naravno da se otvara široko polje-šta posle-malo je srećnih tako odraslih-bar je to moj utisak-majkl džekson,pomenuta britni,onaj mali plavi (sam u kući)...

bilo koja industrija,uključujući tu isport,pošto je on to već odavno,samo ih ispljune ili zgazi..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!